Vi kan Sitevision!

Vårt mål är att vara den främsta leverantören av SiteVision-lösningar. Vi samarbetar med SiteVision och samtliga utvecklare på Soleil är certifierade – 100% det är svårslaget!

En helhetsleverantör

Vi har jobbat med SiteVision i många projekt sedan 2007 och vi hjälper dagligen våra SiteVision-kunder att bli mer framgångsrika genom nyutveckling, vidareutveckling och förädling av webbplatser och intranät. Bland våra kunder finns privata företag, kommuner och myndigheter.

Vi jobbar även med större systemlösningar som kräver både back-end och front-end-utveckling. Vi bygger kundanpassade portlets när det finns behov och vi jobbar med alla typer av systemintegrationer i SiteVision, exempelvis webservices, REST och moln-lösningar.

Mer än SiteVision

Vi drivs av att leverera hög kvalitet och ser systemutveckling som en ingenjörskonst. Våra konsulter är högutbildade och har i genomsnitt över 10 års erfarenhet från många olika branscher. Vi tar gärna helhetsansvar i projekten, med roller som teknisk projektledare, lösningsarkitekter och utvecklare. Vi är med i alla faser från idé till färdig lösning och förvaltning.

Design och grafisk formgivning

Genom mycket framgångsrikt samarbete med partners jobbar vi även med koncept, design, och grafisk formgivning av webbplatser och intranät. Vi är gärna med från tidig start och leder workshops för analys av målgrupper och deras behov, definition av konverteringspunkter och strategi för analys och uppföljning. Vi jobbar även med användartester, a/b-tester och heat-maps som effektiva verktyg. Vi vill gärna jobba som en långsiktig webbpartner med återkommande uppföljningar mot uppsatta mål. Webblösningar kräver ständig omtanke!

Färdiga SiteVision-lösningar

Vi erbjuder dig färdiga lösningar för flera CMS med hög kvalitet och full kostnadskontroll. Kontakta oss, vi tar gärna fram en offert och förslag på ett upplägg.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.