Digital anslagstavla på webbplatsen

Vi hjälper dig att snabbt och effektivt implementera en digital anslagstavla på din externa webbplats. För dig som omfattas av lagkravet på en webbaserad digital anslagstavla kan finns det olika alternativ beroende på hur ni arbetar med anslagen idag. Oavsett hur ni gör kan vi hjälpa dig med den lösningen som passar bäst.

Visa era digitala anslag på webbplatsen baserat på en lösning i SiteVision

Du kan välja att arbeta med anslagen baserad på en lösning helt baserad på SiteVision. Lösningen är enkel och effektiv för redaktörerna att arbeta med, utvecklingstiden är minimal och du kan därför lansera den på kort tid. Vi erbjuder lösningen till fast pris.

Vi har byggt den digitala anslagstavlan åt Växjö kommun med den här lösningen helt baserad på SiteVision.

Så här ser Växjös digitala anslagstavla ut

Visa er digitala anslag på webbplatsen från ett annat system

Du som arbetar med anslagen i ett annat system idag och vill visa upp dessa på webbplatsen utan att behöva dubbelarbeta och publicera informationen på flera ställen kan välja att integrera det andra systemet med webbplatsen.

Vi har byggt den digitala anslagstavlan åt Lidingö kommun där vi har gjort en integration mot Lexpub för att visa upp tre olika typer av handlingar tillsammans med information om respektive handling.

Så här ser Lidingös digitala anslagstavla ut

Kontaktperson

Jonathan Lind

Supportansvarig
+46 54 444 21 06

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.