VARDAGSEFFEKTIVITET I DET DIGITALA

Att vara effektiv i den digitala världen kan vara stressigt, ibland till och med övermäktigt. Listan med arbetsuppgifter är lång, mötena är många och samtidigt plingar diverse digitala system och telefoner för att påminna om mer information, fler möten och uppgifter som ska utföras. Här kan Soleil hjälpa dig! I vår utbildning "Vardagseffektivitet i det digitala" ger vi konkreta tips på hur man kan arbeta mer strukturerat för att öka sin produktivitet samtidigt som man minskar den digitala stressen.

Utbildning till dig som arbetar digitalt och vill minska stressen

Vår utbildning vänder sig till dig som tillbringar en stor del av arbetsdagen framför datorn och som upplever onödig stress på grund av utmaningarna i det digitala livet. Utbildningen passar både i små och stora organisationer.

Under utbildningen går vi igenom konkreta tips och förslag på arbetssätt som hjälper dig att skapa en struktur för en lugnare men mer produktiv arbetsdag. Utbildningen omfattar en heldag och innehåller bland annat följande delar:

  • Skapa föutsättningar för att kunna arbeta fokuserat
  • Skapa överblick över dina uppgifter och åtaganden
  • Verktyg och stöd för att prioritera
  • Planera ditt arbete för att kunna använda såväl tid som energi på bästa sätt
  • Undvik tidstjuvar
  • Sätt upp riktlinjer som gör er mer effektiva som organisation/arbetsgrupp

Om ni vill fokusera extra eller enbart på någon av delarna som tas upp i listan ovan är det möjligt att ta fram ett skräddasytt upplägg.

Intresseanmälan utbildning

Komplettera med coachning och workshop för ledningsgruppen

Utbildningen fokuserar på att hitta små förändringar i arbetssättet som ger stor effekt. Nya arbetssätt innebär dock förändring och nya vanor, något som inte alltid är så enkelt. Efter genomförd utbildning erbjuder vi därför också möjligten att komplettera med individuell coachning, utbildare från Soleil sitter då med er och hjälper er att komma igång med de nya arbetssätten.

För att få ännu mer effekt i organisationen eller arbetsgruppen är det också bra om ledningsgruppen fattar beslut om riktlinjer som underlättar de nya arbetssätten. Därför kan utbildningen med fördel kombineras med en workshop för ledningsgruppen där man arbetar fram centrala riktlinjer för organisationen när det gäller saker som mötespolicy, prioriteringar och förväntningar på svarstider och tillgänglighet.

Intresseanmälan utbildning

Vill du veta mer om vardagseffektivitet

För dig som vill veta mer om vardagseffektivitet redan nu så finns det flera möjligheter här. Ladda ner vår e-bok, lyssna på vår podcast eller se vårt webinar.

Lyssna på vårt podavsnitt om vardagseffektivitet i det digitala

Soleils medarbetare Catharina Carlsson pratar om hur man kan bli mer effektiv i vardagen och vad hon hjälper våra kunder med. Catharina arbetar som verksamhetsutvecklare, förstudieledare och projektledare på Soleil.

Så lyssnar du

Lyssna här på webbplatsen

Klicka på play-knappen och lyssna direkt från webbplatsen.

Lyssna i mobiltelefonen

Har du en iPhone eller iPad kan du lyssna i den förinstallerade appen Podcaster. Har du en Android kan du lyssna i appen Acast. Självklart fungerar andra appar också, både för iPhone och Android. 

I appen söker du efter "Soleils podcast", sedan är det bara att sätta igång och lyssna. Välj gärna att prenumerera, då får du automatiskt veta när det kommer nya avsnitt.

Titta på vårt webinar
Ladda ner och läs vår e-bokE-bok - Vardagseffektivitet i det digitala
Kontaktperson

Ann Svalling

Microsoft 365-ansvarig
+46 72 712 64 95

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.