Intranät – bättre intern kommunikation

För att en verksamhet ska fungera bra och vara effektiv krävs information. Med ett bra intranät kan din verksamhet samla information på ett ställe, kommunicera på ett interaktivt sätt och förse anställda med material och kunskap samtidigt som ni stärker ert varumärke och er kultur. Vi vet, för vi har hjälpt många kunder att skapa bättre digitala verktyg, både internt och externt. Vi skapar intranät för dig och din verksamhet, kommun eller företag.

Med ett bra intranät kan ni

  • Samla viktig och aktuell information.
  • Kommunicera på ett effektivt och interaktivt sätt.
  • Stärka ert varumärke och er kultur.

Hur Soleil hjälper dig

Vi vet att intranät kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och ger mervärde för verksamheten och användarna. Därför lägger vi lika stor vikt på tekniken som på de mänskliga relationerna, både internt och externt. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Tillsammans med våra kunder TL Bygg, Collectum och Pensionsmyndigheten vann vi också SiteVisions pris för Årets bästa intranät 2019, 2018 och 2016.

Våra erbjudanden

Några av Sveriges bästa intranät

Soleil har levererat många av de mest uppmärksammade intranäten. För några av våra kunder har vi också byggt digitala arbetsplatser som kombinerar SiteVision och Microsoft 365.

kunder som vunnit priser och utmärkelser

Några av våra uppmärksammade kunder