Fredrik Lindholm och Ann Svalling.

Fotograf: Lars Berg

2019-10-30

Mer effektiv intern kommunikation - Falu kommun kombinerade SiteVision och O365 på sin nya digitala arbetsplats

När man ska skapa en digital arbetsplats från grunden behöver man ta hänsyn både till medarbetarnas behov och vilka effekter lösningen ska möjliggöra i organisationen. Först då kan man få en framgångsrik och effektiv digital arbetsplats. Just det här gjorde exempelvis Falu kommun när de började sitt arbete med sin nya digitala arbetsplats.

I vårt webinar kommer Ann Svalling, Office 365-ansvarig och projektledare för utvecklingen av Falu kommuns lösning och Fredrik Lindholm, affärsutvecklare på Soleil prata om Falu kommun och deras resa och även visa godbitar från lösningen.

Du får också en försmak av Soleils nya O365-connector som kan kombineras med SiteVsion i vårt nya populära paket Skalbar365. Läs mer om Skalbar365.

Intresset för att kombinera just SiteVision med Office 365 eller GSuit är just nu mycket stort och vi har redan hjälpt flera kommuner, regioner och företag. Efter webbinariet finns det möjlighet att ställa frågor eller boka in en personlig demo.

Om Fredrik och Ann

Ann Svalling är O365-ansvarig på Soleil och har lång erfarenhet av projekt där vi kombinerat SiteVision med Office 365 för att få en modern, framgångsrik och effektiv digital arbetsplats. 

Fredrik Lindholm är affärsutvecklare på Soleil och har tidigare jobbat nationellt med bland annat digitalisering av skolornas verksamhet. Numera brinner han för att stötta människor och organisationer i förändringsprocesser.