Om Soleil

Kontorsbild

Hej! Vad kul att du kikar in till oss på Soleil.

Bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg

Vi är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet.

Kunnighet, framåtskridande och omtanke är viktigt för oss

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. I år stod vi till exempel bakom fem av webbplatserna och intranäten som gick till final i SiteVisions tävling Guldhanden, varav två också vann. Om våra kunders priser och utmärkelser.

SiteVisions logga för platinumpartners

Vi är platinumpartner till SiteVision!

Vi på Soleil är också utsedda till platinumpartner till SiteVision. Att få den högsta nivån av partnerskap till SiteVision är förstås fantastiskt roligt. Men det betyder också att vi har högt anseende som leverantör, både hos SiteVision och våra kunder. Det har vi därför att vi har rätt kunskap och verktyg och alla nödvändiga certifikat för att kunna bygga riktigt bra sajter i SiteVision. Men också att vi har många SiteVision-konsulter, har arbetat med riktigt stora projekt och att vi har riktigt nöjda kunder. Eftersom våra konsulter också är verksamhetsutvecklare, designers, kommunikatörer och utbildare kan vi hjälpa dig med allt från förstudier, design, utveckling av mallar och webbplatser i SiteVision till integrationer och support och förvaltning.

Stolt Gasell

Vi är jättestolta över att två gånger (2018 och 2019) blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. Definitionen av ett Gasellföretag är att det växer snabbt och lönsamt, men också att det skapar jobb och inspirerar andra.

Framtiden är digital

Vi vet att digitala verktyg kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och ger mervärde för verksamheten och användarna. Därför utvecklar och designar vi inte bara intranät och sajter, vi erbjuder även tjänster bland annat inom kommunikation, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi kan därför bättre förstå dina behov och ge dig digitala verktyg och arbetssätt som gör det enklare och bättre för er i vardagen. Vi är också måna om att ge dig bra råd och utmana dig som kund.

Vår historia

Soleil grundades i Karlstad 2011. Sedan starten har vi jobbat med den bästa och smartaste digitala tekniken, men vi vill alltid se om vi kan hitta nya fiffiga sätt att använda den på. Vi nöjer oss inte med att bara utveckla och leverera, för vi är stolta över vårt viktiga syfte, att skapa bättre digitala relationer. Och det märks att vi har kul och alltid utvecklas på jobbet, både som experter, konsulter och som företag - för det får vi ofta höra! Det har gjort att vi idag är ett fyrtiotal anställda.