Leverantör och Platinumpartner till SiteVision

Vi älskar plattformen SiteVision, så enkelt är det. Eftersom vi hjälper våra kunder att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg och alltid jobbar med de bästa och smartaste digitala verktygen, så arbetar vi med SiteVision. SiteVision ger nämligen nytta för både användare hos dig och din verksamhet. Här kan du läsa om varför vi gillar SiteVision så mycket.

SiteVision logotyp

Vi är en stolt leverantör av SiteVision!

Vi vill utveckla moderna, responsiva och tillgängliga intranät, digitala arbetsplatser och webbplatser som uppfyller våra kunders och deras användares behov.
Det målet delar vi till fullo med SiteVision. Vi är en stolt leverantör därför att SiteVision:

  • Är marknadens mest populära publiceringsverktyg. SiteVision har, enligt Web Service Awards undersökning, Sveriges nöjdaste kunder - de senaste nio åren (det resultatet har inget annat publiceringsverktyg varit i närheten av).
  • Är ett webbpubliceringssystem med ett mycket användarvänligt gränssnitt. Efter våra utbildningar i SiteVision hör vi alltid spontana utrop om; pedagogiskt, logiskt och enkelt!
  • Har ca 200 färdiga moduler som enkelt kan användas för att bygga en avancerad webbplats, intern eller extern. Genom SiteVision App Store kan du få tillgång till ännu fler specialutvecklade moduler.
  • Är en tekniskt modern plattform som låter dig skräddarsy funktionalitet utifrån dina specifika behov.
  • Tillåter att du utvecklar och integrerar andra funktioner med plattformen. Du kan till exempel låta SiteVision vara navet för det redaktionella arbetet och integrera andra funktioner - här på Soleil har vi exempelvis gjort integrationer med tjänster från Office 365 till SiteVision till en paradgren.
  Soleil är Platinum-partner till SiteVision

  Vi är Platinum­partner till SiteVision!

  Under hösten 2019 blev Soleil utsedda till Platinumpartner till SiteVision. Att få den högsta nivån av partnerskap till SiteVision är förstås fantastiskt roligt. Men det betyder också att vi har högt anseende som leverantör, både hos SiteVision och våra kunder. Det har vi därför att vi har rätt kunskap och verktyg och alla nödvändiga certifikat för att kunna bygga riktigt bra sajter i SiteVision. Men också att vi har många SiteVision-konsulter, har arbetat med riktigt stora projekt och att vi har riktigt nöjda kunder. Eftersom våra konsulter också är verksamhetsutvecklare, designers, kommunikatörer och utbildare kan vi hjälpa dig med allt från förstudier, design, utveckling av mallar och webbplatser i SiteVision till integrationer och support och förvaltning.

  Tryggt och kvalitetssäkrat – våra utvecklare är certifierade SiteVision-utvecklare

  Alla våra utvecklare som arbetar i kundprojekt är certifierade av SiteVision enligt Certified SiteVision Website Developers (CSWD). Certifieringen visar att utvecklaren har visat djupa kunskaper att planera och utveckla responsiva och tillgängliga mallar, moduler och funktioner och att installera, publicera och drifta/förvalta webbplatser med SiteVision som grund.

  De flesta av våra utvecklare som arbetar i kundprojekt är dessutom certifierade av SiteVision enligt Certified SiteVision Solution Developer (CSSD). Certifieringen visar att utvecklaren har djup kompetens inom programmering för att göra anpassningar i moduler och att utveckla helt ny funktionalitet i SiteVisions moduler. Dessutom har utvecklaren kunskaper om hela utvecklingskedjan, från struktur och kodning till signering och deployment i produktionsmiljö.

  Vi har flera utvecklare med specialkompetens kring SiteVision Sök. Att våra kunder får ut det resultat de vill av sökfunktionen är livsviktigt, både för dem och oss. Alltså kan du få hjälp av våra sökspecialister om allt från (egna) sökindex, Solr-inställningar, sortering och andra avancerade inställningar. Vi kan också integrera sökresultat från andra system till SiteVision, exempelvis filer i SharePoint.

  Att våra utvecklare har bråddjup kompetens i SiteVision är tryggt och säkert, dessutom garanterar det kvalitet och mer nytta för både dina användare och verksamhet.

  Kontaktperson

  Per Johansson

  VD
  +46 73 370 06 92

  Kontakta mig

  Tack för ditt mail!

  Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

  Öppna produktblad

  ×
  Något gick fel, prova igen.