Junior Webbutvecklare

Är du social, noggrann, orädd, har ett driv att utvecklas och vill jobba med webbutveckling i ett härligt gäng webbutvecklare och projektledare i centrala Karlstad? Soleil söker alltid efter juniora webbutvecklare som passar i våra team.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med andra utvecklare där du får vara med att utveckla digitala arbetsplatser, intranät och externa webbplatser. Du får vara med i hela processen, från förstudie, genom utvecklingsprojektet till överlämning och vidare in i support- och förvaltningsfasen. Du kommer att delta i kundmöten (mest via telefon) regelbundet och omsätta kunders krav och önskemål till ”riktiga lösningar”. Cirka 80 % av arbetstiden kommer du att lägga i två parallella utvecklingsprojekt och resterande 20 % kommer du att hjälpa våra kunder med deras support- och förvaltningsärenden.

Inledningsvis kommer du få stöd av seniora kollegor i det team där du ingår. Du kommer främst att utveckla i programspråken HTML, CSS och JavaScript.

Personliga egenskaper

För att lyckas i den här tjänsten behöver du ha en utåtriktad och positiv personlighet som trivs med att ha mycket kundkontakt och snabbt kan skapa förtroende hos andra. Som webbutvecklare behöver du även vara effektiv, noggrann och ha en god problemlösningsförmåga. Du är orädd och har förmåga att ta egna initiativ när det behövs och samtidigt har du lätt för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och kvalitetssäkrar gärna dina arbeten innan du lämnar till kund. Du behöver ha ett driv och vilja att utvecklas.

Skallkrav:

  • Färdigutbildad inom IT, exempelvis Dataingenjör, IT-design eller Webbutvecklare
  • Goda kunskaper och stort intresse för webbutveckling (HTML, CSS, Java Script)
  • Körkort

Meriterande:

  • Extra kurser med inriktning IT
  • Tidigare erfarenhet av webbutveckling i egna projekt eller genom tidigare arbeten

Om tjänsten

Villkor: Heltid, vardagar kl 8-17 med möjlighet att utnyttja flextid

Anställningstyp: Provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Karlstad

Ansökan: Ansökan tillsammans med cv och betyg skickas via mejl till jobb@soleilit.se.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta:

Lisa Sundén

E-post: lisa.sunden@soleilit.se

Telefon: 072-072 98 25

Om Soleil

Soleil är ett snabbväxande bolag inom IT-branschen med kontor i centrala Karlstad. Hos oss arbetar ett härligt gäng utvecklare, projektledare, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare och kommunikatörer som hjälper våra kunder att göra arbetsvardagen roligare, enklare och effektivare med att utveckla digitala arbetsplatser, intranät och externa webbplatser. På kontoret arbetar ca 40 personer och våra kunder finns i både offentlig och privat sektor.

Kontaktperson

Lisa Sundén

HR-ansvarig & VD-assistent
+46 72 072 98 25

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.