Om Soleil

Vad kul att du kikar in till oss på Soleil – välkommen! Vi är ett härligt gäng IT-konsulter som brinner för att hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Vi vill göra arbetsvardagen roligare, enklare och effektivare och det gör vi genom att skapa ordning och reda i den digitala arbetsmiljön.

Trivsel och tygghet i det digitala

Vår vision är trivsel och trygghet i det digitala. Vi har som mål att leverera trivsel och trygghet i alla led. Du kan känna dig trygg i att de utvecklare, projektledare och konsulter som arbetar med dig har relevant utbildning och kompetens.

Helhetsleverantör av intranätslösningar och externa webbplatser

Vi är en helhetsleverantör av intranätslösningar och externa webbplatser och vill gärna vara med hela vägen från idé, koncept, strategi och genomförande till införande, förankring och uppföljning. Vi tycker om att starta vårt samarbete tidigt på resan, när behov och effektmål ska identifieras och formuleras – för att lägga en så bra grund som möjligt för utveckling och införande, och inte minst för uppföljning efter projektet.

Vi bygger framgång för våra kunder, partners och oss själva genom att använda metodik i framkant, alltid se till att vi har bäst kompetens och genom att agera seriöst och långsiktigt. Vårt mål är att vara den ledande leverantören av intranätslösningar i Sverige.

Medarbetarna som levererar nyttan

Vi liksom många andra bolag är helt beroende av våra medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. På Soleil arbetar vi därför kontinuerligt med att ha en trivsam arbetsmiljö, att våra medarbetare har intressanta arbetsuppgifter och att samtliga medarbetare har goda utvecklingsmöjligheter.

Livskvalitet framför allt

Vi tror på att göra saker tillsammans för att skapa trivsel. Och vi är helt säkra på att man presterar bättre om man har en bra balans mellan jobb och fritid. Det tror vi ger livskvalitet.

Vår historia

Soleil startades 2011 av fyra utvecklare och projektledare som arbetade tillsammans på SBAB. Dessa fyra är fortfarande delägare och verksamma i företaget. Idag är vi drygt 40 medarbetare som är specialiserade inom olika områden som webbutveckling, design, projektledning, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi har all den kunskap och kompetens som behövs för att ta fram framgångsrika digitala arbetsplatser åt våra kunder, såväl små som stora företag och organisationer.

De flesta av våra kunder finns inom offentlig sektor, men vi har fått allt fler kunder inom privat sektor – ett område som vi kommer att växa mer på. 

Soleil blev utsedd till Gasell av Dagens Industri 2019

Soleil är ett Gasellföretag - två gånger

2018 och 2019 blev vi utsedda till Gasellföretag av Dagens industri. Ett Gasellföretag är ett litet snabbväxande och lönsamt företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt och inspirerar andra. Vi är säkra på att det är vår kultur som bidragit till detta. Tack vare den har vi lyckats attrahera rätt medarbetare på vägen och blivit ett allt starkare team.

 

Soleil är Platinum-partner till SiteVision

Soleil är Platinum­partner till SiteVision

Under hösten 2019 blev Soleil utsedda till Platinumpartner till SiteVision. Att få den högsta nivån av partnerskap till SiteVision är förstås fantastiskt roligt tycker vi. Men det betyder också att vi har högt anseende som leverantör, både hos SiteVision och våra kunder. Det har vi därför att vi har rätt kunskap och verktyg och alla nödvändiga certifikat för att kunna bygga riktigt bra sajter i SiteVision. Men också att vi har många SiteVision-konsulter, har arbetat med riktigt stora projekt och att vi har riktigt nöjda kunder. Läs om oss som leverantör och Platinumpartner till SiteVision.

Topplaceringar och vinnare bland våra kunder

Våra kunder får stor uppmärksamhet och och går till final och vinner alla möjliga priser för sina intranät, digitala arbetsplatser och webbplatser. Guldhanden, Publishingpriset och IDG:s Topp100 är några tävlingar där våra kunder får topplaceringar. Läs hela listan över våra kunder som vinner priser.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.