Exempelbild

Soleil på SiteVisiondagarna 2018.

2019-09-24

Anmäl dig till årets roligaste event – SiteVision-dagarna 15-16 oktober

Soleil ställer ut och håller föredrag på SiteVision-dagarna 15-16 oktober. Vi ser extra mycket fram emot att lyssna på fyra av våra kunder, som ska prata om sina lyckade digitala arbetsplatser och webbar. Och vi är mycket spända på prisutdelningen där inte mindre än tio (!) av våra kunder har chansen att vinna Guldhanden. Sista anmälningsdagen är 30 september – boka din plats!

SiteVision-dagarna blir årets roligaste event, helt klart. Förutom att höra på massor av lyckade exempel när det gäller digitala arbetsplatser och webbplatser, så kan du njuta av glass, livemusik och solsken i vår monter, säger Fredrik Lindholm, affärsutvecklare, Soleil.

Vardagseffektivitet i det totala kaoset

Vår verksamhetsutvecklare och förstudieledare Catharina Carlsson, ger dig konkreta tips på hur ni kan arbeta mer strukturerat för att bli mer produktiva och samtidigt minska den digitala stressen. Läs mer information om Vardagseffektivitet i det totala kaoset.

Extrainsatt föreläsning om kombinationen av SiteVision och Google Classroom

Vill du höra om Falu kommuns lösning där vi kombinerat SiteVision och Google Classroom, så är du varmt välkommen till vår extrainsatta föreläsning med Fredrik Lindholm. Läs caset om SiteVision och Google Classrom i kombination på sitevisiondagarna.se

Bättre digitala upplevelser med webbpsykologi

Vår designpartner Advant ger dig en crash course i webbpsykologi och exempel på hur du kan göra din webbplats bättre. Läs mer om Bättre digitala upplevelser med webbpsykologi.

Lyssna på fem lyckade exempel från våra kunder

Flera av våra kunder kommer att dela med sig av hur de jobbat för att ta fram effektiva och värdefulla intranät och webbplatser.

Se hela programmet

Tio kunder är nominerade till Guldhanden

Det som kanske är roligast av allt med årets upplaga av SiteVision-dagarna är att tio av våra kunder är nominerade till Guldhanden, priset som går till tre organisationer som med hjälp av SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. En kommersiell webbplats, en offentlig webbplats och ett intranät vinner det prestigefyllda priset.

De nominerade är:

Bästa intranät

  • Falu kommun
  • Försvarshögskolan
  • Säffle kommun
  • Upplands Väsby kommun
  • TL Bygg
  • Tyresö kommun


Bästa offentliga webbplats


Bästa kommersiella webbplats

Läs mer om Guldhanden

Läs mer och anmäl dig på https://www.sitevisiondagarna.se/

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.