Exempelbild

2019-09-09

Vi gratulerar Johanna som är certifierad trainee via Effect Managements Higher Ambition Program

Johanna Lindholm började som trainee hos oss via Effect Managements Higher Ambition Program i september förra året. Nu är hon certifierad och har en fast anställning som projektledare och utbildare på Soleil. Hon tycker att traineeprogrammet har gett henne en bra ledarskapsutbildning, kontakter för livet och en stabil plattform att stå på i karriären.

När Soleil annonserade efter en trainee tyckte jag att både uppgiften och företagskulturen passade mig perfekt. Jag kontaktade dem och sökte tjänsten trots att jag inte är utvecklare, utan har utbildat mig till kommunikatör, berättar Johanna.

Givande utbyte både professionellt och personligt

Johanna tycker att nätverket och utbytet som hon fått genom de andra traineerna under året har varit det som gett henne mest.

Jag har fått värdefulla erfarenheter både professionellt och personligt via alla människor jag mött, både mina kurskamrater och de föreläsare vi mött. Majoriteten av oss hade nog aldrig ens träffats utan det här programmet, säger hon.

Har byggt upp sin projektledarroll under året

Johanna har fått lära känna sig själv samtidigt som hon byggt upp projektledarrollen som hon har idag på Soleil.

Det har varit otroligt givande att kontinuerligt kunna diskutera funderingar och frågor med andra som inte är på samma arbetsplats och att få se saker ur olika perspektiv. Det har verkligen utmanat mitt tankesätt och utvecklat min syn på min roll, avslutar Johanna.

Efter att utbildningen är avslutad har samtliga traineer fått fast anställning hos de medverkande arbetsgivarna och kommer därmed att stanna kvar i Värmland.

Som trainee i Effect Managements Higher Ambition Program arbetar studenterna heltid under ett år hos en arbetsgivare. Programmet erbjuder en modern ledarutbildning och möjlighet att växa tillsammans med de andra traineerna. Den som blir graduate trainee erbjuds en unik start på karriären med både professionell och personlig utveckling. http://higherambition.se/student/

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.