Exempelbild

2019-09-06

Pia är en vinnarskalle både på jobbet och på hästryggen

Pia har en bakgrund som elitidrottare. Gissningsvis är det därifrån hennes driv och målfokus kommer - vinnarskallen märktes tydligt när Soleil firade in sommaren med en intern 5-kamp. Med erfarenhet som både teknisk konsult och leveransansvarig inom digitala arbetsplatser, app-utveckling och mobil säkerhet har hon mycket att bidra med till våra kunder.

Det här är Pia

Pia har många strängar på sin lyra. Hon har en dubbel högskoleexamen och är utbildad inom både ekonomi och informatik. Dessutom har hon varit lärare. Men de senaste åren har hon jobbat som projektledare i IT-branschen. Hon är omtänksam och vill alla gott, men när det vankas tävling så växer hornen i pannan fram och vinnarskallen är ett faktum. Den använde hon flitigt under de 15 åren hon spelade i Karlstad innebandyklubbs A-lag i Svenska Superligan.


Eftersom hon har en egen häst spenderar hon en del tid i stallet. Förra året gjorde hon debut i hoppning på hobbynivå. När hon inte rider försöker hon hinna med att spela golf, men de har blivit mer av ett semesternöje sedan hon skaffade hästen för 3,5 år sedan.

Sedan en tid tillbaka är Pia en av våra projektledare. Hon valde Soleil för att hon tyckte att det vore spännande att jobba på ett mindre företag med mer möjlighet att påverka och ser fram emot att få vara med på Soleils utvecklingsresa. Hon gillar att individen står i centrum här och tycker att sättet att värna om medarbetarna och jobba med mjuka värden känns unikt för branschen.

Erfarenhet

Pia kommer närmast från en tjänst som projektledare på Tieto. Innan det jobbade hon på Evry i sju år som projektledare, teknisk konsult och leveranasansvarig med fokus på digitala arbetsplatser, app-utveckling och mobil säkerhet. Innan hon upptäckte IT-branschen jobbade hon som lärare i ekonomiämnen på John Bauergymnasiet i Karlstad i några år.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.