Exempelbild

2019-06-28

Julia lockar fram både glada miner och gapskratt

Julia lever efter konceptet "learning by doing". Och med 11 års erfarenhet som tekniker och uppdrag inom kundservice passar hon perfekt som projektledare. Förutom att hon levererar service av världsklass till våra kunder så lockar hon ofta till skratt eftersom hon hittat på egna namn till kollegorna. Istället för Per kan det till exempel bli Britt-Marie.

Det här är Julia

Julia gillar att pusha sig själv, oavsett om det handlar om jobb eller träning. På fritiden tränar hon mer än gärna. Favoritträningen är löpintervaller eftersom hon föredrar högt tempo. Hon försöker också att umgås med vänner och familj så mycket som möjligt. Hon gillar även musik och att sjunga. Helst skulle hon vilja lära sig spela ett instrument och har fastnat för akustisk gitarr.

På kontoret bidrar Julia ofta till en skojig stämning, exempelvis har hon döpt om några av kollegorna eftersom hon tycker att det blir roligare så. På förra jobbet blev hennes påhittade namn allmänt tilltagna, så hon gör avtryck där hon går.

Strax före Julia kom hit till Soleil studerade hon agil projektledning på distans samtidigt som hon jobbade. Lagom tills att hon blev klar fick hon se att vi sökte projektledare. Eftersom hon kände några av medarbetarna här sedan tidigare och hade hört gott om Soleil sökte hon tjänsten. På intervjun märkte hon också av hur viktig företagskulturen är och det tycker hon är jättebra. Hon säger även att det blivit som hon tänkt sig. Hon tycker att vi är ett jättehärligt gäng och att kollegorna är kompetenta personer som hon lär sig mycket av.

Erfarenhet

Julia hamnade i IT-branschen efter studenten när hon flyttade till Belgien och fick jobb på en servicedesk som behövde svensktalande medarbetare. Först blev hon supporttekniker och efter det klättrade hon uppåt och blev backup teamleader.

När hon flyttade tillbaka till Sverige 2014 började hon att arbeta som servicekonsult på Ninetech och sedan CloudPro. Det var ett brett uppdrag med ansvar för bland annat drift, servrar och Office 365, vilket hon tyckte var en rolig utmaning. Med 11 års erfarenhet som tekniker i bagaget har hon nu bytt roll och är projektledare hos oss på Soleil. Det är förstås fantastiskt bra att ha en teknisk grund och dessutom lång erfarenhet av kundservice i rollen som projektledare.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.