Exempelbild

Madelene möter kunder och medarbetare med ett leende varje gång de kliver in genom dörren.

2019-05-21

Madelene är vårt ansikte utåt och kontorets klippa

Madelene är en organisatör ut i fingerspetsarna. Hon är den som möter alla våra kunder och medarbetare med ett leende varje gång de kliver in genom dörren. Och dessutom ser hon till att kontoret är helt, snyggt och välfungerande. Med dessa personlighetsdrag och sin mångfacetterade erfarenhet är hon en riktig klippa.

Det här är Madelene

Madelene bor på landet ett par mil utanför Karlstad i sin alldeles egna oas. Där trivs hon bäst med att bara hänga med familjen och vara ute i skogen. Hon är kontorsansvarig och administratör här på Soleil. Sedan hon började har hon till exempel tagit fram nya rutiner och skapat strukturer för att få en kontorsmiljö som fungerar optimalt för oss alla. Dessutom är hon ansiktet utåt eftersom hon är den första som både personal och kunder möter när de kliver innanför dörren. Där bidrar hon starkt till att de hon möter får en riktigt bra start på dagen.

Att det blev Soleil för Madelene beror på flera olika saker. Dels är hon webbredaktör och tilltalas av branschen, men framförallt tyckte hon att det var viktigt att komma till en arbetsplats där det värnas om balans mellan jobb och fritid. Det lockade också att Soleil är ett ganska ungt och expanderande företag där det händer saker. Det är en välkomnande miljö där det är lätt för nya människor att komma in i gruppen, tycker Madelene.

På fritiden har Madelene, som på senare år varit hästrädd, återupptagit ridningen igen efter ett långt uppehåll. Stallet har kommit att bli en viktig plats för både träning och mental återhämtning.

Madelenes erfarenhet

Madelene läste ett år på lärarprogrammet, men utbildade sig senare till webbredaktör. När hon tog examen 2017 var hon inte helt övertygad om vad hon ville göra. Det fanns fortfarande tankar på läraryrket och hon provade därför att arbeta som mellanstadielärare i 1,5 år, men insåg under den tiden att arbetsmiljön inte var hållbar i längden. Madelene har även jobbat i familjens skyltföretag under flera år och där gjort det mesta inom skyltproduktion – från grafisk formgivning till tryck. Detta gör att hon vurmar lite extra för marknadsfrågor och företagsprofilering.

Madelene tipsar

Var och en har ansvar för sin egen hälsa, menar Madelene. Hon vill uppmana andra till att inte sitta och vänta på att mirakel ska hända, utan att ta tag i saker själv för att se till att må bra. När hon själv var nära att bli utbränd under sin tid som lärare så sa hon upp sig och skaffade sig en ny hobby (ridning) för att bryta mönster och göra en ordentlig förändring.


Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.