Exempelbild

2019-04-23

Internationellt genombrott för Soleil – bygger ny extern webbplats med portal åt 6500 medlemmar för Den norske tannlegeforening

Den norske tannlegeforeningen satsar på en ny extern webbplats och medlemsportal för att förbättra, modernisera och effektivisera kommunikationen med sina medlemmar. Soleil har fått uppdraget att leverera den nya webbplatsen, som byggs med SiteVision som plattform.

Det är oerhört spännande och roligt att vår satsning på den norska marknaden har gett resultat och att vi nu vunnit vår första kund utomlands, säger Per Johansson, vd på Soleil.

Vi har lyckats ro den här ordern i land tack vare duktiga och engagerade medarbetare och vi ser redan att den här ordern har banat väg för fler diskussioner med andra potentiella kunder i Norge. Det här är en milstolpe för vår fortsatta satsning på den internationella marknaden, säger Per.

I uppdraget ingår att bygga en integrerad webbplats och medlemsportal med ny design, där information och erbjudanden ska kunna anpassas beroende på om besökaren är medlem eller inte och vilken lokalförening medlemmen tillhör.

Den norske tannlegeforeningen letade efter ett modernt publiceringsverktyg där det på ett enkelt och effektivt sätt går att kommunicera både från lokalt och centralt håll och samtidigt hålla ihop kommunikationen. Valet föll på SiteVision som plattform.

Att Den norske tannlegeforening börjar använda SiteVision som publiceringsverktyg innebär bland annat att kommunikatörerna får ett modernt och flexibelt verktyg som gör deras arbete enklare, smidigare och effektivare i vardagen, säger Per.

Den norske tannlegeforening är en fackförening och intresseorganisation för Norges tandläkare, både offentligt och privat anställda. Föreningen har ca 6 500 medlemmar, 25 anställda, 21 lokalföreningar och 7 specialistföreningar spritt över Norge. De arbetar för medlemmarnas fackliga och ekonomiska intressen och erbjuder utbildningar och kurser för sina medlemmar.

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar det ledande webbpubliceringsverktyget SiteVision. Verktyget SiteVision är Sveriges mest prisbelönta och omtyckta CMS. SiteVision AB har sitt huvudkontor i Örebro med avdelningar i Stockholm och Göteborg och har kunder både i Sverige och internationellt.

Kontaktperson
Per Johansson, vd, Soleil, 073 - 370 06 92, per.johansson@soleilit.se


Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.