Per Johansson, VD på Soleil

2018-12-13

Soleil IT Sweden AB byter namn till Soleil AB

Med fokus på att skapa trivsel och trygghet i det digitala erbjuder Soleil mycket mer än ”bara” IT. Därför har bolaget bytt namn till Soleil AB.

- Vi har breddat oss sedan vi startade företaget 2011. Från att ha hjälpt kunder med intranätslösningar som endast fokuserade på själva plattformen och den tekniska lösningen har utvecklingen gått framåt. Idag efterfrågar organisationer en digital arbetsplats som ska bidra till internt kunskapsutbyte, effektivisering, bättre dokumenthantering, förbättrade samarbetsmöjligheter och ökad gemenskap. Därför är vi numer en helhetsleverantör som erbjuder hjälp hela vägen från idé och strategi till införande, förankring och uppföljning, berättar Per Johansson, VD, Soleil AB.

Det nya namnet Soleil AB gäller från och med den 10 december 2018 och är en del i Soleils positioneringsresa.

- Vi är teknikkonsulter i grunden och har också mycket mer att erbjuda som kan skapa värde för våra kunder i deras digitaliseringsresa, exempelvis: förändringsledning, verksamhetsutveckling, förstudier, effektkartläggningar och utbildningar. Vi vill fortsätta att arbeta med företag som månar om sina medarbetares arbetsvardag och därför prioriterar den digitala arbetsmiljön, fortsätter Per.

För mer information, kontakta gärna:

Per Johansson, VD Soleil AB, 073-370 06 92, per.johansson@soleilit.se

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.