Susanne Enarsson

2018-12-12

Susanne är backpacker och sifferexpert

Susanne har varit med oss ända från starten 2011, men nu har vi fått äran att anställa henne som vår alldeles egna ekonom. Hon har stenkoll på siffrorna och det är en himla ordning, men ändå lever hon spontant med väskan ständigt packad för nästa resa.

Det här är Susanne

Susanne gillar att vara ute i naturen och tar gärna promenader med dotterns hund som hon brukar passa. Hon reser mycket och favoritresmålen är Portugal för lugnets skull, och Thailand för värmens och matens skull.

Men det är inte bara i andra länder hon turistar. På sommaren står husvagnen på Bomstad camping i Karlstad och på vinterhalvåret är den i Idre. Dit åker hon varannan helg för att åka längdskidor tillsammans med dottern med familj.

Kalendern är alltså späckad med resorna, friluftslivet, hunden och nio barnbarn att passa. Därför har hon alltid en kasse packad som hon enkelt kan rycka med sig var hon än ska.

Susanne tycker att det är kul att efter många år som extern konsult få fortsätta följa Soleil på lite närmare avstånd. Hon ser fram emot att få ta hand om helheten och få en chans att vara med och se vad som händer i vardagen på ett annat sätt.

Erfarenhet

Susanne började sitt arbetsliv som dagmamma, men har större delen av karriären jobbat med ekonomi. Hon har alltid varit intresserad av siffror och matematik och startade eget med sin man. Senare blev de uppköpta av KPMG. Med den erfarenheten finns det inget inom redovisning och bokföring som hon inte har koll på.

Susanne tipsar

Susannes uppmaning är ”lägg aldrig alla papper i en hög och tro att du ska ta det sen – sätt in dem i en pärm i datumordning”. Då gör du din ekonom glad.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.