Kristoffer Ahlqvist - Utvecklare på Soleil

2018-11-21

Kristoffer blir aldrig rastlös – det finns alltid saker att fundera över

Kristoffer vill ifrågasätta och vända och vrida på varje sten för att hitta olika perspektiv. Eftersom han funderar så mycket hinner han aldrig bli rastlös. Jobbet är inte bara ett jobb, utan även hans hobby. Därför längtar han tillbaka redan innan han hunnit hem för dagen. Men han har andra intressen också, till exempel serier. Just nu ser han fram emot nästa säsong av Game of Thrones.

Det här är Kristoffer

Kristoffer vill ha koll på olika alternativ innan han bestämmer sig och tror inte blint på sanningar, utan att det alltid finns flera sidor. Han gillar helt enkelt att fundera och eftersom det alltid finns något att grubbla över blir han aldrig rastlös. Det som gör att Kristoffer tycker om webbutveckling är att han får lösa problem och skapa något från ingenting.

Han har precis börjat klättra och tycker om att vandra. Ibland blir det heldagsvandringar eller kanske till och med någon övernattning längs vägen. För att koppla av läser han, ser på serier eller lyssnar på podcasts. I lurarna blir det ofta stand up-komiker och när det gäller serier är Game of thrones en av favoriterna. Nästa säsong är mycket efterlängtad.

Erfarenhet

Kristoffer är berg- och anläggningsingenjör i grunden. Han var tidigare produktionschef på Skanska i Stockholm där han jobbade med bergtäkter. Men för fyra år sedan slutade han för att få programmera på heltid. Han är delvis självlärd, men har även läst distanskurser inom programmering och nätverk.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.