Exempelbild

Soleil är utsedda till Gasellföretag av Dagens industri.

2018-10-30

Soleil utsedda till gasellföretag av Dagens industri

För att inspirera Sveriges entreprenörer utser Dagens industri varje år de snabbast växande företagen till Gaseller. I år är Soleil en av dessa och vi är så klart mycket glada och stolta.

Som ägare får jag en klump i halsen och känner mig otroligt stolt och ödmjuk. Detta är en laginsats som ALLA på Soleil ska vara stolta över. En absolut avgörande framgångsfaktor har varit vår kultur där "den bästa idén alltid vinner" oavsett vart den kommer ifrån, säger Johan Andersson, en av Soleils delägare.

Snabbväxande Gaseller inspirerar andra

Ett Gasellföretag är ett litet snabbväxande och lönsamt företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt och inspirerar andra. För att få utmärkelsen ska företaget bland annat ha minst tio anställda och en omsättning på över 10 miljoner kronor. De ska ha ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren och ha vuxit organiskt. Läs mer om kriterierna på fakta.gasell.di.se.

Vi har lyckats attrahera rätt folk med rätt potential. Kompetens kan vi alltid kontrollera och utveckla, medan potential är medfött. Dessutom har vi ingen prestige hos oss, det tror jag är en framgångsfaktor, säger Linh Nguyen, delägare i Soleil.

Starkt team med gemensamma värderingar

Soleils fyra delägare har varit ett starkt team från starten. Per Johansson, som även är vd, menar att framgången beror på gemensamma värderingar, lång erfarenhet från it-branschen och att de redan från början tog hjälp av externa rådgivare.

Vi kompletterar varandra otroligt bra. Vi har jobbat hårt, men alltid strävat efter arbetsglädje och var och en har fått komma till sin rätt. Med vår åtagandekultur, respekten för andra och målet att få balans i livet har vi lyckats attrahera rätt människor på vägen, som gjort oss till ett ännu starkare team, säger Per Johansson.

Den 7 november får de fyra delägarna ta emot diplomet på Dagens industris Gasellgala i Karlstad tillsammans med övriga gaseller i regionen.

Läs mer på gasell.di.se.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.