Collectum vinner Guldhanden 2018 för bästa intranät

2018-10-23

Stort grattis till Collectum som vinner Guldhanden, för bästa intranät

Collectum har vunnit priset Guldhanden 2018, för bästa intranät. -Det känns jätteroligt och väldigt, väldigt överraskande, säger Hanna vK Hällkvist, Kommunikatör på Collectum.

Soleil står bakom både utveckling och design av Collectums nya helt skräddarsydda intranät i SiteVIsion Cloud där funktionaliteten har anpassat utifrån kundens behov.

Digitalt arbetsverktyg som gör det lätt att samarbeta och hitta information

Collectum får priset för att ha skapat ett modernt intranät som är ett effektivt arbetsverktyg där medarbetare kan mötas, samarbeta och hitta all information de behöver. De har dessutom bland annat satsat på att sökfunktionen ska visa ett bra och tillförlitligt resultat, anpassade gruppsidor och en ordentlig manual för redaktörerna.

- Det känns jätteroligt och väldigt, väldigt överraskande. Jag tror att vi får priset för att vi har försökt hålla enkelheten och bland annat utgått från SiteVisions moduler och använt dem på bästa sätt, säger Hanna vK Hällkvist, Kommunikatör på Collectum. 

- Collectum hade gjort ett väldigt bra förarbete och visste precis vilka behov som exempelvis supportavdelningen hade på intranätet. De har också varit drivna i att verkligen kunna använda och maximera SiteVisions funktioner fullt ut. Hanna som redaktör har haft ett stort engagemang och driv i att vilja lära sig om varje enskild SiteVisionfunktion. De har också mycket duktiga redaktörer som arbetar aktivt med innehållet. Det märks på slutresultatet, säger Charlotta Ivansson, Projektledare på Soleil.

Guldhanden – SiteVisions pris för bästa webbplatser och intranät

SiteVision belönar varje år organisationer som med hjälp av publiceringsverktyget SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Priset Guldhanden, delas ut i kategorierna; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät. I varje kategori utses 4 finalister. I år stod Soleil bakom fem webbplatser och intranät av de totalt tolv finalisterna. Företaget hade finalister i alla tre kategorier. Läs mer om Guldhanden-tävlingen på sitevisiondagarna.se.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.