Exempelbild

Johanna är vår trainee inom projektledning och utbildning.

2018-10-19

Johanna har ena foten i Harry Potters värld och den andra i verkliga livet

Johanna kan allt om Harry Potter. Hon brukade klä ut sig till filmpremiärerna och älskar än idag att fly verkligheten in i den magiska världen för en stund. Att hon är sociala medierfantast är en av anledningarna till att hon ville läsa media och kommunikation. Nu jobbar hon som trainee hos oss inom projektledning och utbildning. Det betyder bland annat att hon utbildar våra kunder i SiteVisions publiceringsverktyg. 

Det här är Johanna

Johanna är stockholmaren som flyttade till Karlstad för tre år sedan och blev kär. I staden alltså. Hon kom hit för att läsa media och kommunikation med inriktning visuell kommunikation och design. Det är ett intresse och en livsstil för henne. Hon bloggar, har testat de flesta sociala medier och använder många olika kanaler dagligen eftersom hon tycker att det är så kul att se hur de utvecklas.

Det var under praktikperioden i Stockholm som hon kände att hon saknade Karlstad. Därför bestämde hon sig för att stanna kvar när hon tog sin examen i våras. Då hade hon redan träffat oss på Soleil eftersom hon jobbade extra med att migrera webbar åt oss under studietiden. Nu är hon vår trainee och jobbar som projektledare och utbildare samtidigt som hon deltar i trainee-programmet Higher Ambition.

När Johanna inte jobbar är hon helst i stallet, hon har en medryttarhäst som hon får låna fritt. Hon önskar att hon jobbade som barista en kväll i veckan också. Det är lite av en dröm, dels för att hon är social, dels för att hon älskar kaffe. Gränsen är fem koppar om dagen och den är svår att hålla tycker hon.

Johanna är även självutnämnd Harry Potterexpert, men vi är inte sena att ge henne rätt. Vi har quisat henne och hon klarade alla frågor. Hon menar att det är hennes största nörderi. Första boken kom på svenska när hon var sju år. Sedan har hon läst varje bok och sett alla filmer. Tillsammans med vännerna klädde hon ut sig vid premiärerna. Hon älskar den magiska världen och tycker att det känns lite som att komma bort från verkligheten.

Erfarenheter

Innan Johanna läste media och kommunikation på Karlstads universitet jobbade hon bland annat inom kundservice. Hon gillar att hjälpa människor genom att hitta lösningar på deras problem. Hon har alltid varit intresserad av media och älskar sociala medier. Därför läste hon journalistik i London i ett år. Det var lärorikt att sätta sig in i en annan kultur och att se saker ur andra perspektiv. Men London var inget för henne och därför valde hon att fortsätta sina studier i Sverige istället.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.