Exempelbild

Fotograf: Lars Berg

2018-10-17

Allt du behöver veta om digitala arbetsplatser – ta del av erfarenheter på Sitevisiondagarna

På SiteVisiondagarna den 23-24 oktober föreläser vi om hur du bygger en modern, framgångsrik och effektiv digital arbetsplats. Vår kund Hudiksvalls kommun delar även med sig av sina erfarenheter. Genom att utnyttja fördelarna ur flera olika plattformar har de lyckats skapa den bästa digitala arbetsplatsen för just deras organisation.

Låt intranätet utvecklas till en digital arbetsplats

När du ska skapa en digital arbetsplats behöver medarbetarnas behov och organisationens personlighet stå i centrum. Ann Svalling, teamchef och Office 365-ansvarig och Fredrik Lindholm, affärsutvecklare, föreläser om just detta. De kommer att dela med sig av exempel på kundresor där vi kombinerat SiteVision med Office 365 för att få en modern, framgångsrik och effektiv digital arbetsplats.
Läs mer om föreläsningen.

Träffa oss efter föreläsningen och ställ frågor om SiteVision i kombination med Office365

Efter Ann och Fredriks föreläsning är du varmt välkommen till lokalen Nålmakaren, på plan 2 (vid trappan). Vi samlas där för att prata vidare med de som är intresserade av att veta ännu mer eller har frågor om SiteVision i kombination med Office365. Dessutom kommer Annacarin Andersson, kommunikationschef i Hudiksvalls kommun att vara där. Här kan du passa på att ställa frågor i lugn och ro både till våra experter och Annacarin.

Se komplett program för SiteVisiondagarna.

Hudiksvalls kommun – det bästa ur flera plattformar maxar intranätet

En säker dokumenthantering effektiviserar arbetet. Men även ett användarvänligt och intuitivt webbpubliceringsverktyg sparar tid och pengar. I jakten på den bästa plattformen kan det vara svårt att hitta en lösning som uppfyller alla behov på ett intranät. Hudiksvalls kommun valde godbitarna ur Office365, SiteVision och Google. Nu har de en digital arbetsplats som uppfyller organisationens behov och hjälper varje medarbetare i vardagen.

Läs mer om Hudiksvalls kommuns intranät.

Hälsa på i vår monter

SiteVisiondagarna har fokus på webbpubliceringsverktyget SiteVision och riktar sig till dig som jobbar med eller på annat sätt kommer i kontakt med SiteVision och webben. Välkommen till vår monter och slå dig ner i solstolen så ska vi prata om trivsel och trygghet i det digitala. Ta med dig alla frågor du kan komma på om intranät, digital arbetsplats, extern webbplats, SiteVision, verksamhetsutveckling, integrationer, utbildningar och content, eller vad du än har för funderingar. Vi har många medarbetare med olika expertkunskaper på plats i montern.

Läs mer om SiteVisiondagarna.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.