Exempelbild

2018-10-05

Fem av våra kunder finalister i Guldhanden 2018

För tredje året i rad finns våra kunder representerade som finalister i alla Guldhandens kategorier. Vakin för bästa kommersiella webbplats, Försvarshögskolan och Tyresö kommun för bästa offentliga webbplats samt Collectum och Örebro kommun för bästa intranät.

Det är ganska häftigt att vi år efter år finns med bland finalisterna och lyckas göra detta tillsammans med våra kunder. Det som är extra roligt i år är att vi har två finalister i kategorin intranät eftersom den digitala arbetsplatsen är det vi fokuserar mest på, säger Fredrik Lindholm, affärsutvecklare på Soleil.

Tillsammans med våra kunder är vi nu finalister i Guldhandens alla kategorier för tredje året i rad.

Vakin (Vatten- och avfallskompetens i Norr) är nominerad till bästa kommersiella webbplats. Tyresö kommun och Försvarshögskolan är nominerade till bästa offentliga webbplats. Collectum och Örebro kommun är nominerade till bästa intranät.

Advant har varit vår designpartner i projekten med Vakin, Tyresö kommun och Örebro kommun.

Vi önskar alla lycka till!

Guldhanden – SiteVisions pris för bästa webbplatser och intranät

SiteVision belönar varje år organisationer som med hjälp av publiceringsverktyget SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Priset Guldhanden, delas ut i kategorierna; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät. I varje kategori utses 4 finalister.

Läs mer om Guldhanden.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.