Marcus tycker att det är utmaningar som gör livet roligt.

2018-09-04

Marcus jagar utmaningar varje dag

Marcus tycker att utmaningar är meningen med livet. Har han inget problem att lösa eller något nytt att testa runt hörnet så ser han till att skaffa sig något – en passande egenskap för en utvecklare.

Det här är Marcus

Marcus funderar varje morgon när han vaknar över hur han ska utmana sig och se till att ha roligt just den här dagen. Han har bott i Sverige i tre år och den första tiden var det språket som var utmaningen. Nu är det jobbet – att lära sig en ny arbetskultur och passa in.

Med rötterna i Afghanistan och en uppväxt i Iran har Marcus upplevt en del kulturkrockar och erfarenheter som han gärna delar med sig av. Eftersom han var riktigt snabb på att lära sig sitt nya språk hann han med några åtaganden där dessa erfarenheter kom till användning innan han började jobba på Soleil. Samtidigt som Marcus sökte asyl jobbade han som studievägledare genom studieförbundet Bilda och Röda korset.

Han är också utbildad kulturtolk, vilket innebär att han hjälper familjer att förstå regler och skillnader mellan olika kulturer. Han gillar att stötta dem som inte har möjlighet att utbilda sig själva. På fritiden brukar han titta på dokumentärer, lyssna på musik och spela fotboll.

Erfarenhet

Marcus har en examen som datatekniker från Iran. Soleil var hans första arbetsplats i Sverige och här känner han att han har kommit rätt eftersom det är digitalisering han helst vill jobba med. En snabb digital utveckling föder nya utmaningar och möjligheter. Det är därför det passar honom så bra.

Marcus ser fram emot att skapa nytta för våra kunder genom ett högt kundfokus i kombination med att hitta rätt lösningar för komplexa funktioner och integrationer. Han tror att ett nära samarbete från början till slut i projekteten skapar trygghet och rätt förutsättningar för varje kund.

Marcus tipsar

Marcus har ett må bra-tips och det är att se till att ständigt utmana sig på olika sätt. Han tror på att våga. För att utvecklas måste man våga möta nya människor och testa nya saker. Ett exempel på ett av hans egna projekt är att han gick in för att testa så många av Karlstads restauranger som möjligt för att känna in och jämföra atmosfär och smaker. Det är sådana saker som gör livet roligare helt enkelt.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.