Exempelbild

Daniel Sundholm är utvecklaren som gör avtryck med sitt goda humör, sin humor och sin omtanke.

2018-07-05

daniel är kontorets stämningshöjare

Vår utvecklare Daniel är känd för sitt goda humör, sin humor och sin omtanke. Inför semestern vill han gärna dela med sig av ett tips som kan sätta guldkant på kvällen för den som gillar Margarita. Han vet nämligen var du hittar Karlstads bästa variant av drinken.

Det här är Daniel

Daniel är en av en av många webbutvecklare hos oss, men det betyder inte att han försvinner i mängden. Han gör avtryck med sitt goda humör, sin humor och sin omtanke. Även fiskmåsarna, som tycker att de äger vår innegård, vinner hans empati. Till hans arbetsuppgifter hör både att utveckla så att vi kan leverera webbar och intranät i tid och att förvalta våra kunders plattformar. Han är bra på att sätta sig in i kundernas utmaningar, ta till sig kunskap och lära sig nya saker. Om Daniel bara får fundera på ett problem en stund så löser han det till slut. Det beror med största sannolikhet på att han gillar att testa nya tekniker, utvecklas och hela tiden bli bättre. Daniel driver egna programmeringsprojekt på fritiden, men vill även vara ute och få frisk luft. Till exempel gillar han att fiska och vandra. Ett mål han har är att gå hela Kungsleden på 44 mil i ett svep.

Erfarenhet

Daniel har jobbat med IT-support i många år, vilket har gjort att han har lätt för att förstå och sätta sig in i kunders utmaningar i olika situationer. Han har studerat i två omgångar, först IT och kommunikation i Jönköping 2004-2006. Efter det jobbade han med IT-support och IT-säkerhet i Norge i tio år. Eftersom han alltid velat jobba som utvecklare på heltid började han plugga på nytt i Kalmar 2015 och efter det fick han jobb här på Soleil.

Daniel tipsar

Daniel är något av ett proffs på Margarita. Han har testat alla Karlstads varianter av drinken och den som han gillar mest serveras på Frost. Där är saltappliceringen som bäst och blandningen utmärkt. Dessutom är Frost ett av endast två ställen som skriver ut sin Margarita på menyn, så de lär ha övat en del tror han. Även Zocalo presenterar Margarita på menyn, men de stänger supertidigt så den har inte Daniel hunnit testa än.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.