Exempelbild

Per mår bäst när han får dricka chokladen ur sin tomtemugg.

2018-06-29

per är soleils egen jultomte

Per är en ganska sällsynt utvecklare. Han älskar dansband och föredrar ett pyntat skrivbord, helst med julgranar. Också dricker han den varma chokladen ur sin julmugg året om. Eftersom han alltid har nära till skratt sprider han mycket glädje omkring sig. Lite som jultomten.

Det här är Per

Per jobbar med webbutveckling och grottar ner sig i Sharepoint och SiteVision om dagarna. Just nu är han även vår first line support, vilket innebär att han ansvarar för att ta in och klassificera alla supportärenden som kommer in från våra kunder. Han gillar skarpt variationen med programmering, konfiguration och kundkontakt. Som många andra utvecklare spenderar han tid framför datorn även på fritiden, men då är det spel som gäller. För att hålla igång fysiskt har han anmält sig till Blodomloppet som äger rum i augusti. Tack vare det har han en morot för att löpträna under sommaren. Målet är att ta sig runt milen för första gången.

Erfarenhet

Per läste till högskoleingenjör inom datateknik i Örebro och tog examen 2017. Det var ett lätt val eftersom han gillar problemlösning och datorer. Det var ett lika enkelt val att flytta tillbaka hem till Karlstad för att göra exjobb och börja jobba. Här trivs han nämligen riktigt bra.

Per tipsar

Per tipsar om att satsa högt för att vinna. Det är en strategi som exempelvis funkar när det gäller Soleils topplista i pingis. Det är dumt att utmana en efter en och jobba sig uppåt successivt. Han menar att det är bättre att gå på den som ligger etta direkt. Själv lyckades han med detta, men har nu halkat ner till fjärde plats. Han har även ett tips för att bli lite lyckligare – ordna julstämning året om, det gör alla glada.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.