Exempelbild

Kimmy ställer upp på pingismatcher för att pausa i webbutvecklandet.

2018-06-20

kimmy gillar att lösa problem

Kimmy brinner för webbutveckling och sysslar en hel del med det även på fritiden. Därför påminner han ständigt sig själv om att pausa ibland och göra något helt annat. På jobbet får han ställa upp på pingis då och då eftersom han är den som de flesta vill utmana. Annars är det mest gymmet som hägrar när han ska koppla av.

Det här är Kimmy

Kimmy jobbar som utvecklare hos oss på Soleil. Det roligaste han vet med jobbet är att bygga nya funktioner och brottas med att lösa olika typer av integrationer. Är man snabblärd som Kimmy är det förstås inga problem med sådana utmaningar. Han kom till Karlstad från Mora, via Örebro. Barndomsdrömmen var att bli advokat, men den tanken gav han upp ganska snabbt när han kom på hur kul det är med webbutveckling. Eftersom han är smart och gillar problemlösning är det ett jobb som passar honom bra.

Kimmy gillar Karlstad, bland annat för att det finns mycket vatten och fin natur, och vi hoppas att han blir kvar här. Han gillar även att spela dataspel. Favoritspelet är World of Warcraft. De få stunder han inte sitter framför en dator tränar han på gym eller umgås med sin sambo.

Erfarenheter

Kimmy har suttit och kodat mycket på fritiden ända sedan gymnasiet, vilket har gett bra erfarenheter. Han läste distansutbildningar inom programmering och utveckling av e-tjänster innan han hamnade på systemvetenskapliga programmet i Örebro. Efter sin examen flyttade han direkt till Karlstad för att börja jobba hos oss på Soleil.

Kimmy tipsar

Kimmy tycker att det är otroligt viktigt att koppla av från jobbet emellanåt. Han, som jobbar med sin hobby, får verkligen tänka sig för. Tipset är att göra något som absolut inte har med datorer att göra. För honom blir det ett träningspass på gymmet. Om du inte vill gå till gymmet, tipsar han om att ta en promenad eller vad som helst, bara du tar dig ut och inte sitter framför en skärm hela tiden.

På kontoret spelar vi en del pingis för att koppla bort html-taggarna emellanåt. Kimmy är allas favorit att utmana. Välkommen hit om du också vill köra en match!

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.