Exempelbild

2018-06-13

Möt vår projektledare Charlotta

Oavsett om Charlotta leder projekt eller tipsar om viner strävar hon efter kvalitet och trevliga upplevelser. Webbar och intranät ska generera affärsnytta och viner ska förgylla måltiden. Det behöver inte vara svårare än så.

Det här är Charlotta

Charlotta gillar att arbeta i projektform med tydliga mål tillsammans med kunder för att hjälpa dem att nå sina mål och generera affärsnytta. Hon drivs av att överträffa kundernas förväntningar. Genom att vara lyhörd och förstå deras behov kan man leverera kundnytta när den är som bäst, menar hon. Eftersom projekt ofta kan vara utmanande understryker hon vikten av att ha kul under tiden, så att det inte känns alltför krävande.

Charlotta bor i Karlstad tillsammans med sin man och sina två barn. Hon lever ett aktivt liv där idrotten tar stor plats, både genom att vara delaktig i barnens aktiviteter och hålla igång med egen träning. Med ett stort vinintresse så blir det också många vinprovningar och vinresor. Förslag på goda viner får kollegorna ta del av varje fredag då hon delar med sig av veckans vintips.

Erfarenheter

Efter 19 år i branschen har Charlotta lång och bred erfarenhet av projektledning och verksamhetsutveckling inom IT. På Soleil blir det mest agila utvecklingsprojekt enligt Scrum-metodiken där hon har rollen som Scrum master. Hon har tidigare arbetat på EVRY som verksamhetsutvecklare och projektledare och på TeliaSonera som produktchef och konsult. Tack vare det har hon även flera års erfarenhet av mobiilitet.

Charlotta är van att driva olika typer av projekt, alltifrån förstudier och behovsanalyser via krav och utveckling till genomförande och förändringsledning. Fördelarna som hon ser med agila projekt är att fokus ligger på affärsnytta och möjligheten att förändra projektet på ett strukturerat sätt. I traditionella projekt fokuserar man istället ofta mer på att följa planen.

Den gemensamma nämnaren för de projekt Charlotta jobbat med är utveckling och förändring, där hon med sin kompetens inom kvalitetsarbete, processer och affärsmässighet har kunnat bidra på ett bra sätt.

Med ledord som helhetssyn, kvalitet, engagemang och närhet till kunden ser Charlotta till att projekten levereras i tid med kvalitet och inom givna budgetramar. Hon brinner för att förenkla och effektivisera organisationer genom förändringsarbete – något hon jobbat med i flera växande företag.

Charlotta tipsar

Som den vinentusiast jag är vill jag givetvis tipsa om några prisvärda och somriga bubbelfavoriter. Champagne i all ära men vill man komma så nära champagne som möjligt utan att behöva betala så mycket så rekommenderar jag att köpa Cava från Spanien.

Min favorit just nu på systembolaget är MIM Natura Nr 7740. Den är fruktig och har bra syra med inslag av päron, honungsmelon, kex, mineral och citron. Den passar att dricka som den är en varm sommardag.

För den som vill gå upp lite i pris rekommenderar jag Torelló Special Edition Nr 77806 (ej i standardsortimentet). Den passar bra till skaldjur och har en frisk smak, med både lagrade toner och ungdomlig frukt samt inslag av honung och persika.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.