Fredrik Lindholm - Affärsutvecklare på Soleil

Fredrik Lindholm är Soleils nya affärsutvecklare.

2018-05-29

Välkommen Fredrik

Fredrik Lindholm är ny affärsutvecklare hos oss på Soleil. Hans förebilder är Pippi Långstrump och Nicke Nyfiken. Det innebär att han utgår ifrån att han klarar allt, bara han testar och att det alltid finns nya grepp och infallsvinklar som är värda att pröva. Det Fredrik brinner för är att stötta människor och organisationer i förändringsprocesser

Tidigare erfarenheter

Fredrik kommer närmast från Compare där han har jobbat med att hjälpa unga företagare inom digitalisering och verkat för en mer jämställd IT-bransch. Han har jobbat med IT sedan 2000 och var med och grundade ibutiken, som senare bytte namn till Macforum. Det var ingen självklarhet att jobba med IT från första början. Efter att ha varit musiker under hela 1990-talet gled han in på det spåret av en ren tillfällighet när han började söka ”vanliga” jobb och fick anställning på 4 sound. Där var han ansvarig för försäljning av studioutrustning och började att jobba med Apple-lösningar.

Det här är Fredrik

Jag tror på positiv förstärkning och lyfter därför alltid det positiva för att påverka dem runtomkring mig att utvecklas. Jag drivs av att testa nya saker och brukar beskrivas som nyfiken, glad och positiv. På fritiden ägnar jag mig åt musik och spelar i flera olika konstellationer och band. Min familj består av min fru som är doktorand och våra två barn. Jag tycker att Soleil är ett spännande företag med nyfikna och hungriga medarbetare som vill framåt. Jag har bara hört gott om företaget och det känns både roligt och spännande att få vara en i det här gänget.

Fredrik tipsar

Fredrik tycker att alla borde våga testa nya saker och aldrig se utmaningar som problem, utan som möjligheter. För att få inspiration till det tipsar han om boken Fina fisken av Ken Blanchard. Den handlar om en säljare som sa upp sig och åkte till Sea World i Florida. Där fick han uppleva hur späckhuggare lär sig att hoppa genom positiv förstärkning. När han frågade valskötarna hur de lyckas få valarna att utföra dessa konststycken svarade de att det gäller att få valarna att förstå att de gjort något bra. Det är en filosofi som Fredrik själv anammat och som påverkat hans egna inställning till livet och förhållningssätt till andra.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.