Lisa Sundén, VD-assistent på Soleil

2018-02-01

Välkommen Lisa!

Lisa Sundén är Soleils senaste rekrytering. Lisa är globetrottern som hittade hem till Värmland igen efter många år utomlands och gör numera livet enklare för Soleils VD, som VD-assistent. Det låter som en enkel sekreterartjänst men Lisa har på kort tid sett till att förbättra många av våra interna rutiner och processer, till synes i en handvändning, som kommer alla på Soleil till gagn.

Tidigare erfarenheter

Lisa tycker att det är spännande att besöka nya platser och att se andra länder och kulturer. Därför har hon valt att bo utomlands halva sitt vuxna liv, bland annat i USA, Storbritannien och Spanien. Lisa har en civilekonomexamen från Arizona State University (ASU) med huvudämnet marknadsföring. På ASU arbetade hon även med sport- och eventmarknadsföring. Under åren i London jobbade Lisa med rekrytering mot finansbranschen och hon har även hunnit med att arbeta som mäklare i Nerja, Costa Del Sol, Spanien.

Väl hemma i Sverige igen har Lisa arbetat både på storbank och nischbank i sammanlagt 10 år. Inom bankbranschen har hon haft roller såsom rådgivare, kontorschef, marknadsutvecklare och senast jobbade hon med ledningssupport.

Just nu läser Lisa också, parallellt med arbetet på Soleil, till en magisterexamen i Marknadsföring på Karlstad Universitet.

Det här är Lisa

Jag tycker att livet ska handla om att ständigt försöka att utvecklas och i den processen försöka att förbättra sig själv och andra genom att anta nya utmaningar och att inte vara rädd för förändringar. Jag har jobbat på Soleil i fyra månader och valde att komma till Soleil för att jag uppskattar att företaget står för sunda värderingar och har en modern syn på ledarskap, jag uppskattar även företagets syn på frihet under ansvar och att jag får förvalta ett stort förtroende i min roll. Då företaget växer så blir det viktigt att anpassa verksamheten hela tiden och just nu driver jag interna projekt som ska göra oss till en ännu bättre arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare!

Lisa tipsar

Under det mörka och kalla vinterhalvåret i Sverige är det bästa tipset att ta en långhelg ner till Spanien, det gör underverk för både humör och hälsa. Om man inte har möjlighet att resa på vintern eller vill värna om miljön så kan man även skapa vardagslyx genom att öppna diskmaskinen precis när den är klar och få ångan på sig – detta är näst bäst, efter att sitta i solen en varm sommardag. 😊

 

Välkommen till Soleil Lisa!

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.