Helen Waara - Utvecklare på Soleil

2017-10-26

Välkommen Helen!

Helen Waara är vårt nya säkra ess bland utvecklarna på Soleil. Helen har med sitt sinne för detaljer och förståelse för kundens behov snabbt blivit en favoritmedlem i kundprojekten. Här på kontoret ser hon bland annat till att vi andra förkovrar oss i dansstilen twerk. Det har gjort henne oerhört populär även internt.

Tidigare erfarenheter

Helen gick Webb- och Multimediaprogrammet på Karlstads Universitet. För två år sedan började hon arbeta med front end- och webbutveckling på Evry, innan hon kom till Soleil i början av året. Nu siktar Helen in sig på att komplettera sina tekniska kunskaper med att utveckla sin kreativa sida och kommer därför även att börja designa kundernas intranät och webbplatser.

Det här är Helen

Helen är Karlskoga-tjejen som sedan några år bor i området Sundsta i Karlstad tillsammans med sina två katter. En stor del av fritiden ägnar hon på dansgolvet. Eftersom Helen har tränat dans i nästan hela sitt liv är hon en hejare på diverse dansstilar, hon behärskar bland annat klassisk balett, jazz, modern, dancehall och twerk. Förutom dansen ägnas fritiden åt att umgås med familj och vänner, gärna över lite god mat. Helen läser även mycket och är med i en bokcirkel som träffas ungefär en gång i månaden.

Helen tipsar

Framgick det tydligt att Helen att hade ett sinne för detaljer? Det har hon och det kan bero på att Helen inte bara dubbelkollar allt hon gör, hon gör gärna en trippelkoll. Helens tips blir alltså att göra en extra avstämning!

Helen, du är varmt välkommen till oss på Soleil!

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.