Centerpartiet vinner Guldhanden

Centerpartiets nya webbplats vinner Guldhanden för bästa webbplats

2017-10-18

Stort grattis till Centerpartiet som vinner Guldhanden för bästa externa webbplats

Centerpartiet har vunnit priset Guldhanden, för bästa kommersiella webbplats!

Soleil och Advant står tillsammans bakom utveckling och design av Centerpartiets helt integrerade digitala webbplats som omfattar samtliga lokala webbplatser (>300 st), intranät och externa webbplats, allt samlat under domänen www.centerpartiet.se.

Soleil har stått för den tekniska utvecklingen av den responsiva och helt integrerade webbplatsen där SiteVision är plattformen.

- Lösningen bygger på behörigheter i olika nivåer där informationen skulle kunna anpassas utifrån de olika behov som medlemmar, förtroendevalda och anställda har. En komplex lösning som hjälper redaktörer på lokal och central nivå att se och administrera den information de är behöriga att arbeta med samtidigt som Centerpartiets medarbetare kan logga in från den externa webbplatsen och se intern information i olika nivåer utifrån den roll de har, säger Per Johansson, VD Soleil.

Advant har tagit fram designen utifrån partiets grafiska profil och där fokus har legat på ”mobile first”.

- Den stora utmaningen var att få ihop en designlösning som skulle fungera för flera typer av målgrupper med olika mål och att designen skulle flöda sömlöst över externwebb, intranät och lokalwebbar. Designen på både intranätet och externwebben blev skräddarsydd helt och hållet utifrån Centerpartiets behov och önskemål, säger Mikael Engström, delägare på Advant.

Guldhanden – SiteVisions pris för bästa webbplatser och intranät

SiteVision belönar varje år organisationer som med hjälp av publiceringsverktyget SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Priset Guldhanden, delas ut i kategorierna; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät. I varje kategori utses 3 finalister. I år stod Soleil tillsammans med Advant bakom fem webbplatser och intranät av de totalt nio finalisterna. Företagen hade finalister i alla tre kategorier.

 

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.