Jörgen Nylén, AD på Soleil

Jörgen Nylén, AD på Soleil

2017-06-21

Välkommen Jörgen

Jörgen Nylén är AD:n som vurmar lite extra för ren och funktionell design och samtidigt har ett starkt intresse för teknik och en alldeles speciell svaghet för Office 365. Den här kombon förstärker Soleils erbjudande rejält och vi säger hej och varmt välkommen Jörgen!

Tidigare erfarenheter

Jörgen har med sig åtta år på reklambyrå och åtta år inom webb/IT av erfarenheter i bagaget. Han har skapat design för de flesta möjliga och omöjliga medier inom print och digitalt. Detta har gett en bredd i kompetens som sträcker sig ända från frontend-utveckling via design till strategi. Jörgen tar fram nya lösningar med hjälp av designsprintar och har en udda faiblesse för Office 365. Är exempelvis specialist på Sharepoint-branding och har stora kunskaper om produkterna inom O365.

Det här är Jörgen

Jörgen är nyfiken, tekniskt intresserad och har en passion för ren och funktionell design som har ett syfte. Han ser sig som en specialist på att vara generalist. Gillar att se helheter och att ta in kunskap från alla som är involverade i ett projekt. Bor tillsammans med en norrländsk sambo och två barn på en skogsgård i Kil. Har fler motorfordon än han egentligen kan motivera och får bränsle genom att springa... långt. Han när fortfarande sina rockstjärnedrömmar spelandes tuff rockgitarr i coverbandet BTR som består av övermogna män med måttliga ambitioner. Gillar kaffe. Starkt kaffe. Bra kaffe!

Jörgen tipsar

Ofta gör man det för komplicerat för sig och andra. Jag brukar tänka på en textrad från Adolphson & Falks låt ”Mer jul” när jag kört fast. “En show glöms bort, om den bara visar upp, effekter som man knappast anar”. Det får mig att fundera på vad som egentligen är viktigt och rensa bort det som inte är det.