Hassan Nteifeh

2017-06-01

Välkommen Hassan

Det här är Hassan Nteifeh, en av Soleils senaste rekryteringar. Hassan har på kort tid blivit en säker tillgång i ett av våra utvecklarteam med sitt stora engagemang och fokus i arbetet. Han kommer att hjälpa våra kunder att utveckla deras intranät och externa webbplatser i SiteVision.

Tidigare erfarenheter

Hassan har en kandidatexamen inom företagsekonomi och har också haft praktikplats både på Region Värmland och Konsumentverket. På Konsumentverket har han bland annat deltagit i ett projekt där han hjälpte till med att utveckla en prototyp till en app för skuldsanering och skuldrådgivning.

Det här är Hassan

Hassan läste alltså till en examen i företagsekonomi, men när han upptäckte webbutveckling och kodning bytte han inriktning i arbetslivet. Här på Soleil är han uppskattad för sitt stora engagemang och intresse för webb och kodning och han slukar i sig ny kunskap i rekordfart. Hassan älskar att bygga lösningar, så det blev helt enkelt så att webbutveckling blev hans grej.

Hassan tipsar

Det är 2017 nu, det kommer fler komplicerade produkter som behöver mer komplicerade lösningar och därför mer kompetens. Nyckeln till att lyckas med den här snabba takten är att vara dynamisk och krydda det med lite passion.

Det finns inte bara ett sätt att lösa ett problem, inte heller för att tillgodogöra sig ny kunskap. Det kan vara med hjälp av böcker, videor, läs/test metod, en mix av dem eller en del av dem. Du måste göra vad känns mest effektivt för dig. Vi har alla olika hjärnor och tänker på olika sätt, men till slut kan alla få den önskade kunskapen, så länge man har lite passion och är viljestark.

Tydlighet i projektet och bra kommunikation mellan alla som deltar i projektet är ett absolut krav för att kunna lyckas.

 

Vi hälsar Hassan varmt välkommen till oss på Soleil!