Ann Svalling

Ann Svalling, Teamchef och Projektledare hos Soleil

2017-03-14

VÄLKOMMEN ANN!

Vi välkomnar Ann Svalling till oss på Soleil! Ann blir en ny stark tillgång till teamet på Soleil med sina expertkunskaper på hantering av produktinformation inom digital handel och långa erfarenhet av projektledare och process- och verksamhetsutvecklare.

Tidigare erfarenheter

Ann har under många år arbetet med digital handel som expert på produktinformationshantering och har i den rollen varit datamodulerare, projektledare, process- och verksamhetsutvecklare. Med 16 år i branschen har hon hunnit med allt från ren utvecklare i både Java och .Net till att de sista åren gå mot kundnära arbete såsom sälj, förstudier och analyser av olika slag.

Det här är Ann

För Ann är alltid kundnyttan det viktiga och det som driver henne oavsett typ av arbete och roll. Lösningarna som levereras ska göra skillnad på riktigt för kunden. Som trebarnsförälder (både fotbolls- och hockeymorsa) finns inte mycket tid att utöva egna intressen men något hon vill bli fanatisk (och fantastisk) på igen är löpning. Det är bra för både kropp och själ. Speciellt för en kropp där själen älskar god gourmetmat.

Ann tipsar

För att kunna göra ordentlig skillnad måste kunden och kundens behov vara i fokus. Se till att lyssna, lyssna och återigen lyssna. Tydlighet i innehåll, roller och ansvar samt ömsesidig respekt är a och o för att projekt ska vara lyckosamma. Sedan är det aldrig fel med skratt även om mitt tyvärr är lite i det högsta laget.

Jag säger det samma som min kollega Jimmy:
- Löpträna! Finns nästan inget som är bättre för välmåendet.

Säger detta trots att jag inte är igång med min egen löpträning för tillfället…. Men jag borde 😊