Robin Persson

2017-02-03

Välkommen Jimmy!

Det här är Jimmy Alfredsson, Soleils nyaste medarbetare. Jimmy kommer att stärka Soleils erbjudande med sin långa erfarenhet av SharePoint- och .NET-lösningar.

Tidigare erfarenheter

Jimmy är utbildad dataingenjör och har jobbat som lösningsarkitekt och utvecklare av SharePoint- och .NET-lösningar i 12 år. Han har en bred erfarenhet av interna lösningar i framförallt SharePoint och har jobbat med allt ifrån stora Enterprise-lösningar till mindre intranät. Han har också haft en roll som Tech Lead där han har ansvarat för paketering av lösningar, best practises och omvärldsbevakning.

Det här är Jimmy

Jimmy är problemlösaren som har lätt för att engagera sig och har en naturlig nyfikenhet. Bor i hus i Kil med två barn, norsk fru och två jobbiga katter. Gillar all typ av sport där man får jaga en boll, löpträna och försöker så ofta som möjligt finslipa carving-tekniken. Övriga favoriter är tv-spel, pasta med mycket grädde och lyssnar i smyg på Britney Spears.

Jimmy tipsar

I rollen som lösningsarkitekt så försöker jag leva efter KISS - Keep It Simple Stupid. Förenkla, förenkla och därefter förenkla lite till. Skapa lösningar som jag själv vill använda. 2017 ska det inte behövas en användarmanual för att komma igång med en webbtjänst, den ska vara självförklarande med en kom-igång-guide och eventuellt en så-här-kommer-du-igång-video.

Löpträna! Finns nästan inget som är bättre för välmåendet.