Skräddarsytt intranät i SiteVision

Ett intranät helt anpassat och byggt efter era behov och hur ni vill att det ska se ut i SiteVision, Sveriges mest uppskattade publiceringsverktyg, Med SiteVision som plattform är det enkelt att kommunicera och förstärka organisationens varumärke. Med de sociala funktionerna, som en personlig sida och gruppsidor ökar ni dialogen och samarbetet både mellan medarbetare och avdelningar på ett enkelt sätt.

SiteVision – Sveriges starkaste publiceringsverktyg

Att bygga ett intranät med SiteVision som plattform, är ett säkert kort för att tillfredsställa redaktörernas behov av att effektivt publicera information och kommunicera internt. Publiceringsverktyget är enormt populärt bland Sveriges webbredaktörer och kommunikatörer, som år efter år ger SiteVision bästa betyg i Web Service Awards undersökning.

Förstärk varumärket internt

Enkelt för redaktörerna men också helt anpassningsbart efter den design och det utseende ni vill ha på intranätet. Båda möjligheterna hjälper till att förstärka organisationens varumärke och att bygga kultur internt.

Öka dialogen och det digitala samarbetet

Med SiteVisions moduler för socialt samarbete (Social Collaboration) kan du öka dialogen och samarbetet både mellan enskilda medarbetare och avdelningar. Med hjälp av personliga sidor där det är möjligt att båda hämta information från AD och där medarbetarna själva kan komplettera med personlig information blir det lättare att hitta rätt medarbetare i vardagen. Med gruppsidor som kan anpassas efter hur ni vill använda dem blir det sociala samarbetet större och effektivare. Modulerna är dessutom enkla och självförklarande för användarna.

Personlisera innehåll och spara tid i organisationen

Vi bygger ofta funktioner så att rätt medarbetare får rätt och relevant information på intranätet. Det här med rätt och relevant information är viktigt eftersom det är så många organisationer faktiskt sparar tid. När en medarbetare slipper att läsa exempelvis fem nyheter i veckan, som visar sig vara irrelevanta för just den här medarbetaren, ja på ett år har intranätet bidragit till större effektivitet.

Resultat av vårt arbete

Centerpartiet – När över 300 webbplatser blev till 1 - inklusive integrerat intranät

Centerpartiet – När över 300 webbplatser blev till 1 - inklusive integrerat intranät

Centerpartiet ville samla samtliga lokala webbplatser och sitt intranät under en och samma domän, ce...

Läs mer
Botkyrka kommun – intranät skräddarsytt efter varje användare

Botkyrka kommun – intranät skräddarsytt efter varje användare

Startsidan på Botkyrka kommuns intranät är inte bara mobilanpassad, utan finns även i en extra avska...

Läs mer
Kontaktperson

Fredrik Stodne

SiteVisionansvarig
+46 70 275 70 84

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.