Skräddarsytt Intranät i Office 365

Ett intranät med Office 365 som plattform. Se till att utnyttja dina redan befintliga licenser i Office 365 fullt ut. Lägg till fler funktioner från Microsoft för att få den intranätslösning som du behöver. Oavsett om du tillhör en större eller mindre organisation så ger vi dig möjligheten att optimera intranätet helt efter era behov. Vi bygger smartare intranät och starten på er digitala arbetsplats.

Utnyttja potentialen i O365 för samarbete och effektiva arbetsflöden

Med Office 365 som plattform, får du ett intranät som:

  • Är responsivt
  • Fungerar tillsammans med Microsofts egna mobilappar
  • Kan byggas upp med textsidor
  • Har inbyggd hantering för nyheter och events
  • Kan användas för samarbete och gruppfunktioner i Teams
  • Hjälper medarbetarna med dokumenthantering på ett användarvänligt och säkert sätt
  • Du enkelt kan utveckla vidare, steg för steg
  • Är framtidssäkrat eftersom lösningen bygger på och följer senaste funktionalitet i SharePoint Online
  • Är tillgänglighetsanpassat enligt WCAG 2.0 nivå AA då lösningen följer standard från Microsoft

Tidsbesparande och kostnadseffektivt

Med ett intranät med Office 365 i grunden kan dina medarbetare arbeta var som helst och på alla plattformar. Med all funktionalitet i molnet har alltid användarna tillgång till personlig information och den senaste informationen.

Systemet är förvaltningsbart på lång sikt eftersom vår lösning följer Microsofts egna funktionalitet och komponenter. Löpande uppdateringar från Microsoft införs automatiskt. När Soleil utvecklar och anpassar systemet gör vi det enligt best practise från Microsoft.

Säker och mer effektiv dokumenthantering

Med SharePoint i grunden får du en bättre, effektivare och säkrare dokumentlagring och samarbete kring dokument. Du slipper dubbellagring av samma dokument i många versioner och kan vara säker på vilket dokument det är som innehåller korrekt information. I SharePoint är det dessutom enkelt att samarbeta digitalt kring organisationens dokument.

Förbättrat samarbete i grupper

Att arbeta och samarbeta digitalt i grupper ger många gånger både förbättrad och effektivare informationsspridning och samarbete. Framförallt kan du minska antalet onödiga epostmeddelanden och mötestid.

Enkelt och användarvänligt för redaktören att bygga sidor med flexibel design

Redaktören kan på ett enkelt sätt skapa sidor med hjälp av färdiga komponenter och drag-and-drop-funktion. Gränssnittet för sidredigering ger direkt återkoppling på hur ändringen blev. Eftersom redaktören kan välja fritt bland komponenterna och hur dessa läggs på sidan blir designen på sidorna mycket flexibel.

Kontaktperson

Ann Svalling

Microsoft 365-ansvarig
+46 72 712 64 95

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.