FÄRDIGA & Paketerade INTRANÄT

Vi är specialister på intranät. Därför stiger temperaturen rejält hos oss när vi hjälper kunder att implementera och använda digitala verktyg så att de ger mer nytta för både verksamhet och användare och gör så att organisationen uppnår sina mål.

Kom igång snabbt

Eftersom många av våra kunder till stor del har liknande behov av funktioner och digitala verktyg har vi samlat ihop alla dessa och byggt paketerade lösningar som löser de här behoven. Detta är bra ur flera perspektiv. Det är kostnadseffektivt eftersom vi inte behöver lägga lika mycket tid på att utveckla samma grundfunktionalitet gång på gång och därför kan vi även garantera att du kan komma igång mycket snabbare än vi skulle göra en klassisk implementationslösning.

Hög kvalitet

Paketlösningarna håller mycket hög kvalitet. Det vet vi säkert eftersom så många kunder har prövat dem, hjälpt oss med förbättringsförslag som vi sedan ytterligare har finslipat på innan vi har lagt till dem i paketen. När vi pratar om hög kvalitet så gäller det både design, användarvänlighet och tekniska lösningar.

Bra grund som går att vidareutveckla och anpassa

Paketlösningarna är alltid en bra grund som löser de flesta organisationers mest grundläggande behov. Dessutom är paketen framtidssäkrade och flexibla, du kan nämligen alltid bygga vidare, utveckla och anpassa allt eftersom organisationens behov ändras och de digitala verktygen moderniseras.

Det här är med paketerade lösningar är alltså både tryggt och säkert att satsa på.

Det här är våra färdiga och paketerade intranät:

Startklar - Intranät i SiteVision

Med detta kostnadseffektiva paket kan du snabbt och enkelt komma igång med ett användarvänligt samt sökeffektivt socialt intranät. Glöm ett stora införandeprojekt – vi hjälper dig igång på nolltid! Läs mer om Startklar.

Skalbar - Intranät i SiteVision

Paketet för dig som vill ha större flexibilitet. Du erbjuds flera val vad gäller form och funktion samtidigt som du kommer igång mycket snabbt. Genom personalisering kan du själv påverka innehåll och struktur. Läs mer om Skalbar.

Skalbar365 - En digital arbetsplats som kombinerar SiteVision och Office 365

Förenkla vardagen för dina medarbetare och ge dem ett effektivt arbetsverktyg. Det här är ett intranät som effektivt hjälper dig att kommunicera med hjälp av Sveriges populäraste publiceringsverktyg och där de produkter och appar i Office365-sviten som ni använder idag är integrerade i intranätet. Dina medarbetare kan utföra allt från intranätet istället för att hoppa mellan systemen. Läs mer om Skalbar365.

Intranät i SiteVision eller Office 365 - vilken ska man välja?

Vi tycker inte att du ska välja det ena eller andra. Eftersom de är starka på olika saker, kan det bästa alternativet vara att kombinera de båda. Det beror så klart på vilka mål som intranätet ska lösa för just er. Läs gärna mer om hur vi resonerar i vårt blogginlägg om SiteVision eller Office 365 - vilken ska jag välja?

Smarta funktioner och verktyg

Utöver den funktionalitet som redan ingår i respektive intranätspaket har vi ett attraktivt arkiv av färdigpaketerade moduler. Saknar du någon funktionalitet så bygger vi specifika moduler anpassade för just dina verksamhetsbehov.

Vassa integrationer

Ibland krävs det integrationer mot andra system för att ett intranät skall bli riktigt effektivt. Med lång och bred erfarenhet av systemutveckling samt integrationer tar vi oss an dina system.

Resultat av vårt arbete

TL Bygg – intranät som skapar sammanhållning och effektiviserar byggarbetarnas vardag

TL Bygg – intranät som skapar sammanhållning och effektiviserar byggarbetarnas vardag

TL Bygg ville få bättre sammanhållning och minska den tid som de lägger på att mejla och leta efter ...

Läs mer
Säffle kommun – intranät med mindre information och mer samarbete

Säffle kommun – intranät med mindre information och mer samarbete

Säffle kommun behövde ett funktionellt och lättnavigerat verktyg för internkommunikation. Det nya mo...

Läs mer
Collectum – kostnadseffektivt digitalt arbetsverktyg och nav för den interna kulturen

Collectum – kostnadseffektivt digitalt arbetsverktyg och nav för den interna kulturen

Collectum önskade sig ett effektivt arbetsverktyg där medarbetare kan mötas, samarbeta och hitta all...

Läs mer
Kontaktperson

Fredrik Stodne

SiteVisionansvarig
+46 70 275 70 84

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.