Kombinera SiteVision med Office 365

Varför välja antingen det ena eller det andra av två bra system när man kan kombinera de två och få en riktigt bra plattform att börja bygga en digital arbetsplats på? Eftersom de båda systemen är bra på olika saker förespråkar vi SiteVision, Sveriges mest uppskattade publiceringsverktyg, som bas och sedan integrerar vi de tjänster och funktioner från Office 365 som ni vill använda. På det här sättet kan dina medarbetare samarbeta mer effektivt och samtidigt få en enklare arbetsvardag.

Med stor sannolikhet har ni redan idag licenser i Office 365, men kanske utnyttjar ni dem inte fullt ut. Då ser vi till att ni gör det. Med hjälp av Soleil O365-connectorn kopplar vi ihop SiteVision med vilka tjänster, som exempelvis SharePoint, Teams, Yammer och Planner, ni vill. Användarna får tillgång till alla funktioner från O365-tjänsterna direkt i intranätets gränssnitt och behöver inte hoppa mellan olika system och fönster. Alla verktyg presenteras därmed i intranätets design och det blir lättare att kommunicera varumärket internt för kommunikatörerna och enklare för medarbetarna som slipper ta till sig en ny design för varje verktyg som används.

Styrkor och svagheter med SiteVision och Office 365 – så här tycker vi

Funderar du på varför vi tycker att en kombination är bäst och inte vill rekommendera bara ett av de två systemen, kan du gärna läsa vårt blogginlägg Intranät i SiteVision eller Office 365 - vilken ska man välja?. Där visar och poängsätter vi varje systems styrkor och svagheter och jämför sedan hur en kombination står sig gentemot de enskilda systemen.

Soleil O365-Connector

Det är Soleils O365-connector som gör det möjligt att integrera de tjänster, produkter eller appar från Office365-miljön du vill från intranätet. Med en koppling till SharePoint kan du skapa en säker och trygg dokumenthantering, en koppling till Teams ger dig möjlighet att skapa en stark och avancerad intern samarbetskultur. Office 365:s stora portfölj av tjänster ger obegränsade möjligheter. Här läser du mer om Soleil O365-Connector

Resultat av vårt arbete

Falu kommun – skräddarsydd arbetsplats som minskar den digitala stressen

Falu kommun – skräddarsydd arbetsplats som minskar den digitala stressen

De främsta målen med Falu kommuns intranät var att få ett tillgängligt, tillförlitligt och effektivt...

Läs mer
Hudiksvalls kommun – det bästa ur flera plattformar maxar intranätet

Hudiksvalls kommun – det bästa ur flera plattformar maxar intranätet

En säker dokumenthantering effektiviserar arbetet. Men även ett användarvänligt och intuitivt webbpu...

Läs mer
Kontaktperson

Ann Svalling

Microsoft 365-ansvarig
+46 72 712 64 95

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.