Exempelbild

2015-10-12

Systemutveckling, Intranät

Intranät för Uddevalla Hamnterminal

Uddevalla Hamnterminal AB (UHT) bedriver hamn-, stuveri-, och terminalverksamhet. Hos oss får Ni effektiv hantering av Er last, samtidigt som vi kan erbjuda stora lagerutrymmen. Vi har modern utrustning, bland annat för tunga lyft och vi kan hantera allt som rullar. Vår kompetenta personal hjälper Er från den stund Ni anländer, tills dess att Ni lämnar hamnen - alltid med förstklassig service.

Soleil har med sin lyhördhet för våra önskemål varit en utmärkt samarbetspartner. En trygg och aktiv leverantör i projektet.

Jeanette Jobjer
Uddevalla Hamnterminal AB

Utmaningen

UHT behövde ett nytt intranät för att avlasta mail och främja personal samarbete. De var även viktigt för UHT att personalen skulle komma åt intranätet hemifrån. UHT hade ett intranäts sedan tidigare som var väldigt dokument centriskt så det nya intranätet behövde också kunna hantera många dokument, framförallt ur söksynpunkt. Det nya intranätet skulle även ha en igenkänningsfaktor med det gamla. Designen från den externa webben skulle återanvändas i det nya intranätet.

Så löste vi det

Lösningen bygger på anpassningar av befintliga moduler. En fåtal egna script har lagts till för att lösa kundens egna behov. Utgångspunkten har varit standard paketet med social collaboration. Följande större anpassningar har gjorts för UHT

  • Hantering av frånvaro
  • Hantering av dokument och söksidor
  • Automatisk hantering av kontakter
  • Bokning av lokal och utrustning

Fakta om projektet

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.
  • Projektmetodik: Scrum
  • Plattform: SiteVision Social Collaboration
  • Framgångsfaktor: Täta avstämningar i korta iterationer
Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.