Skärmbild på Mölndals intranät

2015-07-08

Systemutveckling, Intranät

Intranät för Mölndal Stad

Mölndals stad är under stark tillväxt och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndals stad har drygt 5000 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden.


Att ha fått bygga Mölndal Stads social intranät i SiteVision tillsammans med Soleil är det roligaste jag personligen har gjort på mycket länge. Vi har kunnat vara trygga i vår beställarroll, med dialog inför nya lösningar som hela tiden varit kreativa och resultatinriktade. Vi har mötts av stor lyhördhet , tydlighet och punktliga leveranser, ett noggrant utfört arbete som dessutom följts upp efter färdigställande. Vi har fått ett intranät som har fått en fantastisk respons hos våra medarbetare och som vi är stolta över!

Ann-Louise Svensson
Mölndals Stad

Citatbild

Utmaningen

Mölndal ville skapa ett intranät som används och fungerar för alla anställda i Mölndals stad. Ett modernt intranät som är inte bara en informationskanal utan även ett verktyg för intern effektivitet och som kan fungera som en virtuell arbetsplats där medarbetare kan lösa arbetsuppgifter och samarbeta oavsett var de befinner sig.

Så löste vi det

Arbetet har drivits enligt Scrum med leveranser var tredje vecka där testgrupper i organisation har kunnat utvärdera, förbättra och prioriterat om kraven.

Fakta om projektet

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.
  • Projektmetodik: Scrum.
  • Plattform: SiteVision Social Collaboration.
  • Extra: Integrationer mot telefonisystem.
Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.