Exempelbild

2015-02-23

Webbplats

STRÖMSTADS KOMMUN – NY EXTERN WEBBPLATS

Strukturen på stromstad.se utgår ifrån hur besökare på webbplatsen enklast hittar den information de söker. Den bygger på kommunwebbstrukturen Funkaboda, som har arbetats fram med hjälp av omfattande användartester och fokusgrupper från olika delar av samhället.

"Soleil har varit suveränt behjälpliga vid nybygget av vår nya externa webbplats och svarar snabbt på alla frågor. Jag har fått snabb hjälp med ibland helt självklara saker som inte ingår i uppdraget utan beror på ren kunskapsbrist hos oss. Helt ovärderligt för mig."

Lena Sundberg
Strömstads kommun

Utmaningen

En kommunal men samtidigt modern externwebb utifrån användar- och effektmål, med en tydlig startsida och responsive design. Strömstad hade inspirerats av ett flertal andra webbplatser och den nya designen utgick från Strömstads grafiska profil och känslouttryck samt dessa webbplatser.

Så vi löste det

Utifrån Funkaboda strukturen och Strömstad kommuns krav har vi bland annat byggt en avancerad och lättillgänglig e-tjänst-funktion och blanketter. En smidig och användarvänlig kontaktservice. En evenemangskalender som hämtar information från Basetool. Självfallet är allt responsivt och snyggt presenterat på mobila enheter.

Fakta om projektet

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.
  • Metod: Scrum
  • Teknik: SiteVision
  • FRAMGÅNGSFAKTOR: Bygger på en väletablerad informationsstruktur
Kontaktperson

Fredrik Stodne

SiteVisionansvarig
+46 70 275 70 84

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.