2020-04-03

Utnyttja Office 365 på bästa sätt – bli effektivare och få valuta för licenskostnaderna

Vi tycker att det är himla synd att inte utnyttja alla bra funktioner som du faktiskt betalar för i Office 365. Därför vill vi förklara hur du kan använda verktygen på bästa sätt. Ofta träffar vi organisationer som kanske bara använder Outlook av alla Office-verktyg, eller som jobbar i Teams men upplever att det blir lite rörigt. De allra flesta tycker att det är svårt och förstår inte riktigt hur de ska göra. Här berättar vi om plattformens fördelar. Om du vill ha ännu mer inspiration och kunskap är du välkommen att delta på vårt webinar den 7 april.

Ann Svalling

Få bättre koll på Office 365 - slipp betala för onödiga licenser

Hela Office 365-sviten är till för att man ska få ett bra digitalt stöd och kunna jobba så effektivt som möjligt, men för att nå dit behöver man förstå hur plattformen är tänkt att fungera. Vi hjälper till med att titta på hur just er verksamhet ser ut och hur ni kan använda plattformen på bästa sätt, så att ni slipper betala för onödiga licenser. Vi har kunnat ta bort licenser för andra program hos kunder, för att det visat sig att de faktiskt har allt de behöver i Office 365. Det krävs oftast inte en massa utvecklingstimmar utan det handlar om konfigurering och rätt arbetssätt.

Utnyttja värdefull kunskap och effektivisera dokumenthanteringen med SharePoint

Många kunder tycker att det är svårt med SharePoint för de tror att de ska använda det som en filserver, men så funkar det inte alls. SharePoint är, använt på rätt sätt, en perfekt plattform för bättre teamwork, informationssökning och ett smidigt samarbete i hela organisationen. Här delar och hanterar du innehåll, kunskap och program och kan på det viset förbättra möjligheten till att utnyttja all värdefull kunskap i organisationen.

Och genom att se över rutiner för dokumenthantering, dokumenttyper och vilken beskrivande data som behövs för att dokumenten ska bli enklare att hitta effektiviserar du arbetet betydligt.

Få mer tid till värdeskapande uppgifter

Oavsett om du är på väg att införa Office 365, funderar på vilken väg du ska gå eller redan har börjat, så kan vi hjälpa till. Vi erbjuder utbildning, rådgivning kring hur du gör en införandeplan och tips för att få till ett så användarvänligt arbetssätt som möjligt. Genom att använda arbetsverktygen på rätt sätt kan medarbetarna planera sin dag bättre och använda sin tid till värdeskapande uppgifter istället för onödig administration. Det kan minska stresspåslaget rejält.

Vi har till exempel hjälpt CGAB, som jobbar inom byggbranschen genom att bygga en projektportal utifrån deras projektprocess. Tack vare detta kan de mycket lättare följa ISO-standard och kvalitetssäkra sina projekt.

Webinar om hur du utnyttjar Office 365 på bästa sätt

Den 7 april kan du delta på vårt webinar och ta del av flera exempel på hur vi hjälpt våra kunder att nyttja sina Office 365-licenser på ett bättre sätt. Vårt proffs på Office 365, Ann kommer bland annat att gå igenom projektportalar, extranät och visa exempel på dokumenthanteringsprojekt och kvalitetsledningssystem med tydliga och visualiserade processer. Hon ger också exempel på intranät som hjälper medarbetarna att komma närmare varandra.

Här anmäler du dig till webinaret.

Ann Svalling

Microsoft 365-ansvarig

SENASTE BLOGGINLÄGGEN

Bli effektivare i vardagen med Office 36...

2020-04-28

Bli effektivare i vardagen med Office 36...

Office 365 erbjuder en mängd olika verktyg och funktioner för att underlätt...

Läs mer
Teams i Office 365 – när, var och hur sk...

2020-04-24

Teams i Office 365 – när, var och hur sk...

Vad är egentligen Microsoft Teams och hur hänger det ihop med övriga delar ...

Läs mer
En kanalstrategi skapar förutsättningar ...

2020-04-17

En kanalstrategi skapar förutsättningar ...

Det finns många olika kommunikationskanaler på de flesta arbetsplatser, och...

Läs mer
Kontaktperson

Ann Svalling

Microsoft 365-ansvarig
+46 72 712 64 95

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.