Daniel

Kling

Utvecklare

+46 73 849 32 80

daniel.kling@soleilit.se

Daniel har ett tvättäkta intresse för IT och datorer och är en mycket kompetent och kunnig systemutvecklare med spetskompetens inom modern webbutveckling.

Daniel har en kandidatexamen i IT-designprogrammet och är certifierad inom webbplatsbygge i SiteVision. Programmeringsspråk är Daniels melodi, han bygger gärna upp avancerade system från grunden och sätter fokus på funktionalitet. Hans specialområde är modern webbutveckling med HTML5, CSS3 samt kraftfulla Javascript-ramverk som AngularJS.

Daniel strävar allt efter att ständigt vara uppdaterad med aktuell kunskap och skaffar sig gärna nya erfarenheter. God struktur och planering är utmärkande för Daniel. När han har tagit på sig en uppgift ser han till att komma igång och att bli klar med uppgiften i tid. Alltid med en bra och hållbar lösning för kunden. Som person är Daniel säker och balanserad. Man vet att det han säger är väl genomtänkt och vid stressiga situationer håller han huvudet kallt och fokuserar på det som är viktigt. Han är även omtänksam och stöttande och livar gärna upp stämningen för sina kollegor när situationen tillåter det.

Daniel Kling