Linh

Nguyen

Utvecklingsansvarig

+46 73 667 90 22

linh.nguyen@soleilit.se

Med ett stort engagemang och efter många års erfarenheter har Linh blivit en ovärderlig källa av kunskap inom IT-området. Han är speciellt vass på modellering och design av system. Hans förmåga att pedagogiskt förklara teknik och samband på ett inspirerande sätt gör honom mycket uppskattad hos kunderna.

Linh är utbildad dataingenjör och är även certifierad i CMS:et Sitevision. Linh har mycket bred och djup teknisk kompetens hela vägen från back-end-utveckling med Java eller Microsoft, till front-end, med senaste teknik och verktyg. Han är en skicklig webbutvecklare som behärskar utveckling med exempelvis HTML5, CSS3 och Javascript, oberoende av plattform.

Linh tar stort ansvar i kundprojekten och fungerar gärna som lead developer, teknisk koordinator samt mentor åt andra utvecklare. Han är alltid engagerad, kommunikativ, pedagogisk och generös med att lära ut och förklara för andra. Det som kännetecknar hans arbetsinsats är kvalitet och yrkesstolthet. Han är mycket uppskattad hos uppdragsgivarna för att alltid göra ett bra, korrekt och snyggt jobb. Som person är Linh aktiv, social och arbetar gärna i grupp för att kunna utbyta erfarenheter med andra och utvecklas tillsammans.

Linh Nguyen