Johan

Andersson

Projektledare

+46 73 663 01 91

johan.andersson@soleilit.se

Med lång yrkeserfarenhet som IT-konsult och resultatinriktad precision är Johan en systemutvecklare av särklass. Han har särskild passion för agil utveckling och kombinerar gärna roll som systemutvecklare med roll som Scrum Master.

Johan är utbildad civilingenjör i teknisk datavetenskap. Han är också certifierad Scrum Master och certifierad i CMS:et Sitevision. Johan har mycket bred och djup teknisk kompetens i hela spannet från back-end med databaser, Java/.Net, integrationer till front-end med modern webbteknik oavsett plattform. Johan brinner för att alltid leverera högsta möjliga kundvärde med hållbara och långsiktiga lösningar. Han jobbar gärna med kvalificerade förvaltningsuppdrag, och med sin långa erfarenhet har han lätt för att sätta fingret på och förutse förvaltningsproblem med nya lösningar och tekniker åt uppdragsgivaren.

Som person är Johan driftig, prestigelös och självgående. Han är en utpräglad lagspelare som med nöje jobbar i grupp och vars främsta egenskaper är uppriktighet, målmedvetenhet och noggrannhet. Johan tar snabbt till sig ny kunskap, har en stark vilja att utvecklas och tar tveklöst hand om nya utmaningar, det gör honom till en mycket populär konsult hos kunderna.

Johan Andersson