Robin Persson

2016-12-02

Välkommen Robin!

Det här är Robin Persson, vårt senaste stjärnskott bland utvecklarna på Soleil. Robin kommer att hjälpa våra kunder med sina SiteVisionlösningar och webbplatser. Han har arbetat med SiteVision i snart ett år och här kommer en närmare presentation av Robin.

Tidigare erfarenheter

Robin må vara Soleils yngsta medarbetare just nu, men han saknar inte erfarenhet för det. Robin har pluggat till dataingenjör på Karlstad universitet och tog examen under 2016. Under studierna var han med och grundade studentföreningen Kodmården, en förening som arbetar för att öka mängden nöjesprogrammering på Karlstad universitet. Han var också kassör i studentföreningen LINDA carlstad. Även om han numera arbetar till 100% har han dock fortfarande en fot kvar i universitetsvärlden, Han driver nämligen den ideella studentpuben Bunkern, där han spenderar runt 15 timmar i veckan. Dessutom driver Robin eget företag inom e-handel med inriktning på träpilar för bågskytte.

Det här är Robin

Mellan Robins alla uppdrag och åtaganden finns det ibland tid över även för annat. Då passar han på att antingen åka MC (han har en Yamaha FZ6-n) eller skjuta pilbåge.

Robin tipsar

Anledningen till Robins stora föreningsengagemang är att han älskar att hjälpa andra. Robins tips hör därför ihop med samma tema; Gör aldrig något halvhjärtat - varken du eller din omgivning tjänar på det.

Vi hälsar Robin varmt välkommen till oss på Soleil!