Exempelbild

2016-06-29

Välkommen Ulrika

Låt oss presentera vår nya Förvaltningsledare, Ulrika Billström. Ulrika kommer att ha koll på alla utvecklingsärenden som våra kunder vill åtgärda. Hon kommer också att hjälpa våra kunder med redaktörsutbildningar i SiteVision och andra redaktionella jobb.

Tidigare erfarenheter

Ulrika är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har arbetat som webbkommunikatör i en mängd olika roller och företag i 15 år. Hon har erfarenhet av allt från projektledning av webbprojekt till att ta fram kommunikationsstrategier, strukturera, skriva och underhålla content (innehåll) på intranät, webbplatser, sociala medier och nyhetsbrev.

Det här är Ulrika

Ulrika är smålänningen som alltid har älskat att träna och den största sportpassionen har alltid varit fotboll. Numera kollar hon mest fotboll på tv och de egna träningspassen har istället byts mot yoga och löpning. I övrigt är hon extremt intresserad av trädgårdsodling, stickning och att hänga med sina barn.

Ulrika tipsar

Ett bra och gediget redaktörsarbete är alltid värt att lägga mycket tid på! Du får nämligen alltid nöjdare besökare, ett bättre resultat i söklistan och i slutändan sparar du tid (otroligt mycket tid faktiskt). Resultatet av alternativet (ett slarvigt och dåligt redaktörsarbete) är en mardröm som du till varje pris vill undvika.

Vi hälsar Ulrika varmt välkommen till oss på Soleil!