Exempelbild

2016-02-23

Välkommen Malin

Säg hej till Malin som är en av de nya tillskotten till Soleilstyrkan. Malin är vår nya webbutvecklare och kommer främst att jobba med utveckling av nya och befintliga webbplatser i SiteVision.

Tidigare erfarenheter

Malin har en IT-design utbildning med inriktning Programvarudesign i ryggen och kommer närmast från Ninetech där hon arbetat som systemutvecklare.

Sedan i december 2015 har hon arbetat här på Soleil som webbutvecklare och jobbar då främst med utveckling av nya och befintliga webbplatser i SiteVision. Annat som ingår i rollen som utvecklare är en hel del kundkontakt med uppstartsmöten, planering och projektavstämningar.

Vem är Malin

Malin är en tjej som gillar problemlösning och att få jobba med huvudet men har även en kreativ sida som tittar fram då och då. Då plockar hon fram symaskinen för att sy om kläder, ritar blyertsporträtt och när tid finns så skriver Malin gärna låttexter och dikter. Hon gillar även att spela gitarr och tar det gärna lugnt i soffan framför en bra serie.

Malin tipsar

Sluta inte att vara nyfiken och var inte rädd för att testa nya saker. Jag tog ett stort kliv från Microsoft-världen till den för mig ganska obeprövade Java-världen. Mycket skiljer sig åt mellan världarna samtidigt som mycket också är liknande. Det man inte kan från början det snappar man upp längs vägen.

Så vi lyfter på hatten och önskar Malin hjärtligt välkommen till Soleil!